Hattım 100 kaldırırken 79 sabitlenmiş hız sınırımı kaldırabilir misiniz ?
Abone no: 24****8
Hattım 100 kaldırırken 79 sabitlenmiş hız sınırımı kaldırabilir misiniz ?
Abone no: 24****8
Merhaba, @fspdrop hat değerlerinizi göre bilir miyim, destek kaydı açarak destek ekibi duruma göre sizi bilgilendirecektir.
destek kaydı numaram: 51147622
Destek kaydıma bakma sansınız var mı ?
Destek kaydına bakma şansım ne yazık ki yok , Destek kaydınızı arka plandaki ilgili birime ilettim destek kayıt üzerinden size bilgi vereceklerdir.
İlginiz için teşekkür ederim.
DonanımHaber forumundaki TurkNetDestek kişisine özelden devre/müşteri numaranızı iletirseniz birebir yardımcı oluyor kendisi, eğer Destek Kaydı üzerinden yardım alamazsanız orayı denemenizi tavsiye ederim.
Bizde buradan yardımcı oluyoruz
@fspdrop şanslısın, @Baran hocam aklımızdan çıkmış şu an için DSLAM kilidinde kendisi önemli rol oynuyor ve yardımcı oluyor, bol şans.
51147622 destek numaram budur yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba @fspdrop, hattınızda DSLAM kilidi yok. Şu an sistem üzerinde kontrol ettiğim zaman altyapınızın desteklediği maksimum hız ile bağlantı gerçekleştirdiğinizi görüyorum.
Kablolu bir şekilde bağlantı gerçekleştirip bize buradan ekran görüntüsü iletir misiniz?
merhabalar hattımda ki kilit şuan kalktı ama nedense eskiden snr düşürerek aldığım hızı alamıyorum biliyorum çok gereksiz olacak ama son bir kez daha hattımı güncellermisiniz sistemden.
eski hat değerlerim
yeni hat değerlerim
aldığım hızı alamıyorum. eskiden hattım kopmazdı şimdi kopmaya başladı. snr düştüğü için.
Modem arayüzünden siz bu işleminizi kolayca yapabilirsiniz. İsterseniz bir destek kaydı açarak arkadaşlarıma durumu iletin. Onlar kontrol edip size en doğru şekilde yardımcı olacaklardır.
Demek ki kilit bir amaç için konulmuş. Hattınız Sature oluyordu servis verilebilirlik hızını aştığınız için. Şu an altyapı sorgu sonucundan çıkan daha yüksek değerler ile mi kullanıyorsunuz internet i?