Dsl Yanıp Sönüyor - İnternet ışığı yok

19’undan beri dsl ışığım yanıp sönmesine rağmen herhangi bir çözüm bulunamadı. Tt ekipleri ben evde değilken gelip aşağıdan bakmışlar ve aşağı kutuya kadar sıkıntı olmadığını söylemişler. Sorunun iç tesisattan yaşandığını söylemişler.

Daha önce böyle bir problem olduğunda 5 6 kez TT ekipleri gelip gitmişti yine aynı şeyi söylemiş ve ardından nasıl olduysa son gelen kişinin evden de kontrol etmesi sonrası düzelmişti.

Portum mu değiştirildi, frekans değiştirilip uyuşmazlığa mı sebep oldu bilemiyorum.

İmkanınız varsa bir elektrikçi çağırıp iç tesisatınızı kontrol ettirmenizi önerebilirim ancak. İç tesisatınıza güveniyorsanız TurkNet’ten bu hattın kontrolü için 108 lira karşılığında servis talep edebilirsiniz. Eğer sıkıntı sizin tarafınızda değilse herhangi bir ücret ödemezsiniz. Bu da direkt olarak sorunun TT tarafında olduğunu gösterir. Bunun haricinde pek de yapabileceğiniz bir şey yok gibi görünüyor :confused:

1 Beğeni

Merhaba @Aliblgn, müşteri numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletip bu durumu kısaca özetler misiniz? Size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

2 Beğeni

Teşekkürler gerek kalmadı, Türk Telekom ekiplerinin beceriksizliği 3 gün internetin olmamasına olanak sağladı. Elektrikçi 5 dakika bile sürmeden halletti.

2 Beğeni

Sorunun çözüldüğüne sevindim :pray:.

2 Beğeni

DSL bilgilerinizi modem üzerinden atın. Alacağınız hız kontrollerini yapalım.
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. (adresinizi gizleyerek)
ss alıp atarsanız ne kadar hız alınabileceğini görebiliriz.

2 Beğeni