Resimler de görüldüğü gibi sorun bir türlü çözülemiyor destek ekibi 3 defa gelip bende sıkıntı olmadığını söyledi ama müşteri temsilcisi inatla aynı şeyleri yazıp duruyor cuma gününe randevu oluşturdum destek ekibi bir daha gelecek bakacak artık bu soruna kalıcı bir çözüm bulunsun olur olmadık bir anda DSL ve İNTERNET ışığı gidiyor gelmesi bazen uzun bazen kısa sürüyor destek kaydını açtığım gün 5 defa kopma meydana geldi lütfen artık çözümü bulsunlar teşekkürler
Merhabalar iletmiş olduğunuz fotoğraflar görünmemektedir. Dsl istatistiklerinizi paylaşabilir misiniz? İyi günler dileriz.
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 7.4 dB
output power upstream: 9.2 dbm
attenuation downstream: 9.6 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 13.1 dB
output power downstream: 14.5 dbm
attenuation upstream: 16.3 dB
near-end FEC error fast: 36578
near-end FEC error interleaved: 0
near-end CRC error fast: 2529
Hat değerleriniz sıkıntı destek talebi numaranızı iletebilir misiniz. Yetkililer yardımcı olsun.
Selamlar @seferulas1905, yerinde destek ekibi iç tesisatınızı kontrol etti mi? Destek kaydı oluşturduğunuzda saha ekipleri ankastre kutusundan santrale kadar olan kısmı kontrol eder ve bu alanlardaki sorunları çözüme ulaştırır. Değerlerinize bakılır ise sorun iç tesisatta görünüyor. Yerinde destek hizmeti ile iç tesisatınızı yenileyebilirsiniz. Öncesinde farklı bir modem ile denemeniz de faydalı olacaktır. Sorun modemde ise üretici firma ile görüşebilirsiniz. Farklı bir modem ile de sorun yaşarsanız iç tesisatınızın yenilenmesi gerekebilir. Forum profilinize müşteri numaranızı eklerseniz sevinirim.
destek ekibi sorun modemde dedi yeni bir modem verdiler ücret karşılığı ile tp lınk TD-W9970 modemi şuan sorunsuz gidiyor destek kaydında dönüş sağlayacağız dediler.
dostum evin icine gelen internet kablosunu degistirmeyi dene benimde ayni sorun vardi kabloyu elektrikciden 20 metre olarak aldim dis port a kendim bagladim dsl vds giris jak i makasla caktim ondan sonra sorunum kalmadi kablo testi yapin bir de