Dsl Işığım Söndü

dün dsl ışığım söndü hala gelmedi pazartesi üniversite sınavlarım başlıyacak 3 yıldır ortalama kullanıyorum hiç kesilmedi böyle bir zamanda kesilmesi hiç hoş olmadı açıkçası,bizim binanın dibine kabin koydular dün galiba orayı aktif ettiler türk telekom kullanan arkadaşlarımda kısa süreli kesinti olmuş geri gelmiş ama benim gitti gelmedi lütfen rica ediyorum halledin

Ankastre kutusunu kontrol edermisiniz yeni dolap koyulduğu zaman TT ekibi tarafından başka ISS abonelerinin kabloları bağlanmadan gidebiliyolar. Kablonuz bağlı değil ise kendiniz takabilirsiniz veya TurkNet Saha Ekibinden yardım isteyebilirsiniz.

1 Beğeni

biraz uzağımda dolap birde kitlerler tahmini mce ,ayrıca burada araştırdığım kadarıyla vae ye geçersem daha yüksek hız alabilceğim gözüküyor şuan yapadayımda.

Ankastre sizin oturduğunuz binada bulunur. Santral/Saha Dolabı’ndan gelen hat o kutuya bağlanır ardından dairelere dağıtım yapılır.


Az önce gidip baktım bu şekilde ama hangisi bizim çözemedim o kağıt olan bizimki sandım ama karşı komşununmuş kat 2 daire3 benim ev hangisi olabilir acaba nasıl anlarım

TurkNet OİM üzerinden destek kaydı oluşturarak ankastre etiketleme ve hattın bağlanmasını isterseniz ekipler yardımcı olucaktır.

ben şuan dsl ışığım yanmıyor diye destek kaydı oluşturdum türk telekom ekipleri gelip halletmez mi acaba

Onlar gelip etiketleme işlemi yaparlar ardından TurkNet Saha Ekibi size yönlendirilir ve hattınız bağlanır.

1 Beğeni

Ekipler geldiğinde görür iseniz rica edin dairenize bağlantıyı da yapsınlar.

Daireme zaten hat çekili durumda yani aktif olarak kullanıyordum bir anda gitti

Yapadaydım bugün itibariyle vae ye geçmek için talepte bulundum 7 gün sürer dediler çok uzun bir süre değil mi

Yapa dan vae ye geçiş aslında yeni abonelik işlemi ile aynı şey. Adınıza yeni bir devre hazırlanır sizin daireye gelen hat santralden alınıp saha dolabı üzerinde ilgili porta aktarılır. Tabi bunun birde başvuru ayağı var yeni abone gibi TT ye başvuru yapılır onay alınır vs vs. Bu yüzden ortalama aktivasyon bu kadar sürebiliyor. Bu arada Yapa dan vae ye geçiş talebiniz varsa DSL ışığı bu yüzden gitmiştir. TT ekipleri bu işlem için DSL sinyalinin kesilmesini istiyorlar.

1 Beğeni