Dsl ışığı yanmıyor bilenler?

Merhabalar öncelikle sürecimi anlatıyorum, TurkNet 'e basvurumu yaptim modemide dahil olarak, modem gelmeden once kurulum ekipleri geldi telefon kablosunu kontrol etti baglantilarini yapti, bu kablo ses kontrolunu felan yapti yanindaydim daire ile ankastre arasindaki kabloda kesin sknti yok. Pazartesi gunude modemim geldi aksamina kurulumunu yaptim sifreyi kullanici adini girdim ama dsl isigi yanmiyordu. Hemen destek talebi olusturup durumu ilettim, TurkNet turktelekom ekiplerine bildirdi onlarda geldi bugun( Log : ARIZA MÜŞTERİ ANKASTRE KABLOSU KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR

İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA) boyle bi bildiri gonderi, sizce sknti nerdedir bu sorunu yasayan oldu mu? Sorunu cozemezlerse veya ayri bir ucret talep ederlerse TurkNet aboneligimi maalesef sonlandiracagim.

TT’nin dediğine göre ankastereden evine gelen kablo sıkıntılı. Ama TT’ye güven olmuyor. Uğraşmamak için geçiştirmiş de olabilirler.

Bu yüzden daha fazla ugrasmamak icin iptal ettirdim, boyle sorunlar olmasa ne guzel olacak cok musteri kaybediyorlar.

Ben de iptal ettirmeyi istiyorum da alternatifi yok. Hangi sağlayıcıya geçersen geç TT’nin gelip bakması lazım. Diğerlerinin erişim izni yok. Belki başka sağlayıcılar bu süreci daha iyi yönetiyör olabilir.

Hocam zaten turknetin tek sucu telekomla iletisimleri telekom ekipleriyle gelip kontrol etmeleri lazim zaten kurulum ekibide kendinin degil firmayla anlasmali.

yerinizde olsam elektrikçiden kısa da olsa bir dsl kabloya rj11 çaktırıp ankastreden direkt olarak modeme bağlardım tabi modemi uzatma kablosu ile ankastrenin yanına taşırdım.
Eğer zaten yine sinyal yoksa fotosunu çekip destek talebine atardım. Ama şöyle de yapın testi yaptığınızda kabloları terste bağlayabiliyorsunuz 2 farklı şekilde deneyin sonra talep açın.