Herkese merhaba, yaklaşık bir haftadır wi-fi sorunum vardı çok yavaştı destek kaydı oluşturdum bana ipv6 güncellemesini yapmamı söylediler yaptım 2 gün sorun olmadı bu sabah oyuna girdim 100 üstü ping alıyordum internette sorun yoktu ama ping yüksek çıkıyor oyun oynanmiyordu bende tekrar destek kaydı açtım bu sefer modemi resetlemem istendi malesef eğer malesef yaptım ve olan internetim de gitti. Resetledikten sonra modemin arayüzüne giremedim süpervizörü bile denedim yok girmiyor. Sonra
Beni arayıp modem firmasını aramami söylediler modem firmasınin bana söylediği; TurkNet çalışanlarının iş bilmezligi yüzünden çok böyle problem oldu size yanlış yazılım güncellemesi yaptırmışlar tek çözümü modemi servise yollamaniz. Şimdi ben 1-2 hafta internetsiz kalacağım sayenizde. Bununla ilgili şikayetler zaten gelecek merak etmeyin. Onuda geçtim başka modem taktım yine bağlanmıyorum internete aldığım hatayı resim olarak koyucam. Bıktım vallahi bıktım…
Bu sorunu siz ben ve birçok kişi yaşadı ben kargoyu cuma günü gönderdim servise ve pazartesi günü yapıp tekrar yolladılar dediğiniz gibi 1-2 hafta sürmuyor bu süreç bilgilendirmek istedim.
Tek çare servise yollamak en tez vakitte gönderinki en tez vakitte gelsin.
Umarım sorununuz düzelir ve internetinizi sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.
Modeminiz bu olmasa bile servis sürecinin değişeceğini ben düşünmüyorum.
Evet modemim aynı. 2-8 iş günü dediler bana bugünüm zaten gitti ve ben evde internet üzerinden satış yapıp geçimimi sağlıyorum mobil bir yere kadar bilgisayarsız internetsiz ne yapacağım ben? Beni ne hale soktular… muhatap alınacak kimsede yok
Bu durumda tek yapabileceğiniz yedek modem barındırmak. Zyxel VMG 3312 b10b gibi bir modem alarak en azından işinizi devam ettirebilirsiniz. Onun dışında yapabileceğiniz birşey yok maalesef. Benim aklıma gelen tek yol bu hocam.
Adam gibi yazılım yapsalar bunlarla uğraşmazlar. O yazılımı TurkNet mi piyasaya sürmüş.
Diğer soruna gelecek isek DSL ışığı yanıyor ise doğru şekilde kurulum yaptığınız zaman internet gelmesi gerekiyordu.
Eğer bir yazılım güncellemesi yapmadınız ise konu bununla ilgili olmayabilir.
Modem arayüzüne giriş bilgileri modemin arkasında ki etikette bulunuyor.