Dsl ışığı yanıp sönüyor

8 saat elektrik kesintisinden sonra dsl ışığı sabitllenmiyor. Modem değiştirdim olmadı adaptör değiştirdim olmadı . Kaç gündür teknik ekip gelecek diye bekliyorum gelen giden yok . Sıkıldım artık bu durumdan.

Merhaba, Komuşlarınız da durum nedir? Elektrik kesintisi içerisin de her hangi bir fiziksel/yazılımsal bir ayar yaptınız mı hattınızda?

EFG’e mesaj atın, süreci hızlandırılmasını talep edin.

Elektrik kesintisi boyunca hiç bir ayarda değişiklik yapmadım komşularım da internet var TurkNet müşterisi mi onları bilmiyorum. Adaptör değiştirdim yok akrabamdan alıp sıfır modem denedim yok adsl yanmıyor . Müşteri kaynaklı diyorlar ben hiç sanmıyorum açıkçası.

Nasıl mesaj atacağımı da bulamadım öyle bi sekme yok

1 Beğeni

@EFG 8 saatlik elektrik kesintisi sonucu internetim gitti bida gelmedi adsl ışığı sabit yanmıyor. 2 dakika bir 2 kere yanıp sönüyor modem ,adaptör değiştirip denedim yine olmadı. Ekip göndericez dediler bekliyorum kaç gündür. Süreci hızlandırmak adına bişey yapabilir misiniz

Ekledim sizi konuşmaya, müsait olduğun da dönecektir.

Çok teşekkür ederim dostum

1 Beğeni

Rica ederim. Sorununuz büyük ihtimal saha dolabı kaynaklı bir durum, umarım düzelir.

Ya herşeyi kontrol ettik sizden kaynaklı diyolar ben hiç bişey anlamadım yani şimdiye kadar sapa sağlam olan internet , elektrik gidip gelince bozuldu mu birden adsl yanıp sönüyor onu da anlamadım zaten çok yavaş işliyor destek hattı