Dsl bağlantısı kopma

Ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi bu sorundan şikayetçiydim. Hala aynı sorun devam ediyor. Turk.Net yetikilisi arayıp “hat değerlerinizi güncelledim bilmem ne” sürekli aynı şeyleri söylüyor telesekreter gibi. Bu yaptığınız işlem geçici, bana kesin çözüm lazım diyorum. Bu yaptığım işe yarayacaktır. Bile bile yaşan söylüyor bana. Aga madem ben bu türkneti kullanıyorum, bu hizmete para veriyorum. Bari hakkını alayım verdiğim paranın. Ben günde 3 defa niye gitti bu internet diye TurkNet 'i arayıp yalan dinleyeceksem niye para veriyorum…

Destek kaydı: 64348837

Selamlar @eray1m, öncelikle sorunsuz bir hizmet almanız için ekiplerin gereken tüm çabayı sarf ettiğinden emin olabilirsiniz. Sorununuzun tekrarlaması üzücü. Ekipler hızlı bir şekilde konuyu saha ekiplerine yönlendirdi. İnceleme ve sorun tespiti sonrası gereken müdahale sağlanacak.

Eğer iç tesisat ile ilgili olmadığını düşünüyor iseniz. Turk Telekom u yalanlamak için yerinde destek talebinizi iletin. Gerçek ortaya çıkar bu durumda telekom ekipleri tekrar iç tesisat derse Muhammed bey veya kaydınıza bakan arkadaş TurkNet ekiplerinin tuttuğu iç tesisatta sorun yoktur sonuçlu raporu onlara iletir.

Zaten TurkNet çalışanı çekti internet kablosunu. Niye TurkNet ekibini çağırıp bir de para ödeyeyim?! Ki Tesisatta arıza olsa şu an SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İNTERNETE GİRMEM MÜMKÜN OLMAZ değil mi? 50 mbpslik bir pakette anlık olarak 48 mbps download hızı alıyor olmam tesisatta bir sorun olmadığını kanıtlar. 2 gün önceki tesisat da aynıydı şimdiki tesisat da. Suçu müşteriye atmakta neden bu kadar ısrarcısınız!

Müşteri temsilcisi sizin şikayetinize istinaden durumu ortak altyapı sorumlusu Telekom a iletmiş telekom da cevap olarak iç tesisat demiş. Eğer herhangi bir sorun yaşamıyor iseniz sorun yoktur.

Tekrar selam, öncelikle arka planda hizmetinizi incelediğimde 1 gün 18 saati aşkın süredir herhangi bir kopma sorunu yaşanmadığını görüyorum. Probleminiz devam ediyor mu?

Devam etmiyor. Yukarıda bahsettiğim gibi sorunsuz giriş sağlıyorum internete. Fakat ilerideki günlerde yine bi sorun çıkmayacağının garantisi yok. Çünkü çözüm yok.