Merhaba arkadaşlar internet hız testim gayet iyi fakat sayfalara giremiyorum youtube netflix normal sayfalar açılmıyor sitelere giriş yapamıyorum oyuna giremiyorum
Merhaba, bu sorun bütün cihazlarda var mı?
evet bütün bilgisayarlar ve telefonda var
Şuanda tüm internetlerde genel sorun var WhatsApp Facebook vs başlıca çöken uygulamalar
Tekrardan merhaba, şu anda çoğu internet siteleri çökmüş durumda yani sunucularında sorun var.
https://downdetector.web.tr web sitesi üzerinden çöken siteleri veya sunucuları görebilirsiniz.
Oyunlarda da sorun yaşadığınızı farkettim, modeminizi kapatın ve 15-20 saniye sonra yeniden başlatın.
Modeminizi yeniden başlatmanız durumunda IP adresiniz değişecek ve sorun yaşadığınız oyunlara giriş yapabileceksiniz fakat girmek istediğiniz oyun veya sitenin sunucusunda sorun yoksa tabii.
Bende hiçbir sıkıntı yok heryere giriyor ama
Google üzerinden sitelere giriş yapmıyor fakat mobil üzerinden giriş yapıyor ama eski videolar ve eski paylaşımlar gözüküyor ama işlem yapamıyorsunuz.
Bende heryete giriyor hiçbir sıkıntı yok şuan sadece WhatsApp ve instagram a girmiyor, bilgisayardan da telefondan da giriyor her yere her oyuna.
Whatsapp, instagram ve facebook gibi sitelerde sorun var.
Arkadaş indirmede sıkıntı yok sadece sitelere ve oyuna girmiyor diyor bunun WhatsApp ve instagram ile alakası yok
Modemi yeniden başlatmasını istedim. @Zafr
Ben yardımcı olmaya çalıştım TurkNet DNS lerini deneyip reset attırdım ama hala aynı
@EFG alperenatici yardımcı olur
Hattında aile profili açık mı? Aynı sorun internet hizmetini almaya başladığım ilk gün bende de olmuştu, TurkNet 'i aradım kapattırdım sorun çözüldü.
TurkNet DNS ben denediğimde verim alamıyorum… 1.1.1.1 1.0.0.1 denediniz mi ?
Düzeldi arkadaşlar. Sunucu bakımı var dediler gece 12 den sonra düzeldi şu an bir sorun yok. Aile profilini de kapattım ama onunla bir ilgisi olmadı sanki. Teşekkürler herkese
Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar dilerim
3 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.