Dondurulan Hizmetin Kendi Kendine Açılıp Faturalandırılmış Olması

Merhaba TurkNet Ailesi,

Şehir değişikliğinden dolayı TurkNet’e iptal başvurusu için talep oluşturdum. Akabinde arandım ve iptal gerekçem sorulunca anlattım, Şehir değişikliği vs nedenlerden dolayı olduğunu bahsettim. Müşteri hizmetlerinin iletişimini çok beğendiğim için dondurma talebine çevirdim. Hizmetim donduruldu 6 ay boyunca. Tekrar arayıp taşınacağımdan dolayı bir dondurma talebinde daha bulundum ve kabul edildi. 6 + 3 aylık bir dondurma talebi insiyatif doğrultusunda kabul edildi. Telefonuma gelen bir mesaj ile şok oldum. Hizmetim kendi kendine açılmış? Ve 250 tl bir faturalandırılma yapılmış. Aşağıya kanıtlarıyla beraber elran görüntülerini ileteceğim. Kullanmadığım ve mart 2023 tarihine kadar dondurulmuş olması gereken hizmet erken açılmış.

Ben bu faturayı ödemeyeceğim. Yanlışlık yapıldığı bariz bir şekilde belli. Lütfen değerli TurkNet Ekibi el atmanızı rica ediyorum.

Hizmet numaram : 2369128


Selamlar @FurkanKadagan, hizmetinize ulaştım ve bahsettiğiniz tutarda bir borç olmadığını gördüm. Borç ve Alacak Sorgulama - TurkNet bağlantısı üzerinden teyit edebilirsiniz.