Dondurma İşlemleri FİYATLANDIRMA DEĞİŞİKLİĞİ

Aylık 200TL olan hat dondurma ücreti değişmiş, tek seferlik tahsil edilen bir ücret ilave edilip aylık faturalandırılacak 50TL bir ücret eklenmiş sanırım, daha net bir bilgi paylaşabilirmisiniz, özellikle buradan yazınız ki tüm türknetliler bu bilgi kaynaktan bilgi edinsin.

@alperenatici

1 Beğeni
  1. Başlangıçta 100 TL Ücret Alınır:
  • Hizmet dondurma işlemini başlattığınız anda, dondurulan gün sayısından bağımsız olarak otomatik olarak 100 TL tahsil edilir.
  1. Günlük veya Aylık Ücretlendirme:
  • 30 günlük dondurma ücreti 50 TL’dir.
  • Eğer hizmeti 30 günden az veya fazla dondurursanız, dondurduğunuz gün sayısı kadar ücret ödersiniz.
  • Her dönem için ayrı bir fatura kesilir.
  1. Dondurma Süresince Ödenmeyen Ücretler:
  • Aylık internet ücreti, kurulum ücreti ve modem taksitleri dondurma süresi boyunca tahsil edilmez.
  1. Fatura Kesim Tarihi Önerisi:
  • Fatura kesim tarihiniz her ayın 1’i ise, kısmi ücretlendirme yaşamamak için o gün dondurma işlemi yapmanız önerilir.
  • Aksi takdirde, ay içinde dondurma yaparsanız, önceki günler için normal kullanım ücreti faturalandırılabilir.

Kısacası, hizmeti dondururken 100 TL peşin ödüyorsunuz, sonra dondurma sürenize göre günlük hesaplanan ek bir ücret ödeniyor, ancak internet ücreti ve taksitler dondurma süresince alınmıyor. En uygun zaman ise ay başında dondurma yapmak.

Benim şuan bir hattım dondurulmuş vaziyette ve aylık 200 TL ödüyorum. Fiyatta yanlışınız var, şuan Turknette hat dondurma ücreti aylık 200 TL.

Okuduğumuz anlıyoruz, burada öğrenmek istediğim aylık 50TL olan ücretin dondurulan süre boyunca aylık olarak sabit bir ücret olarak tahsil edilip edilmeyeceği.

@alperenatici

Merhaba, dondurma işlem ücreti 100 TL’dir. 30 günlük dondurma bedeli ise 50 TL’dir. Hizmetinizi dondurduğunuz süre boyunca dondurma bedeli faturanıza yansıtılır.

GÜNCELLEME:

Kayıt açtım ve aranarak bilgi aldım. Hat dondurma işlemlerinde indirme gidilmiş ancak bu konuda ne bir bilgilendirme ne de bir mail var. Sürekli reklam maili almaktan bu tür bilgilendirmelerin yapılmamasında ki nedeni merak etmiyor değilim. Ancak sorgulayınca öğrenebiliyoruz.

Hat dondurma işlemi yaparsanız bir defaya mahsus 100 TL ödüyorsunuz, sonraki dondurduğunuz her ay için ise 50 TL ödüyorsunuz. Mevcutta 200 TL olan hat dondurma işleminde özetle indirime gidilmiş.

Neden indirim olduğunu merak etmiyor değilim, şaşırtıcı bulmadım diyemiyorum :slight_smile: