Sürekli 0850 numaralardan aranıyorum, TurkNet’e geçeli daha 3 gün oldu nerden buldularsa numaraları sürekli arıyorlar ben engellemekten bir hal oldum, birini açtım ne diyor diye TurkNet’ten arıyorum faturanızın bir kısmı televizyon ücreti vs saçma sapan şeyler söylüyorlar, TurkNet’ten aradığına eminmisin bununla ilgili bilgilendirildim deyince pat kapattı. Bunun bir çözümünü bilen varmı.
Görselde yer alan numaraları ilgili birime iletiyorum yasal süreç başlatılacaktır.
Aşağıdaki görselde bulunan numaraları kaydetmenizi öneririm bu şekilde numaraları ayırt edebilirsiniz.
Adamlar benide aradı da kardeşim port sorunumu olduğunu ilgilenmediğinizi de biliyor btk ya şikayet ettiğim yere kadar bu nasıl oluyor adamlar güzel yerden geldi sorun yasadgmı giderlmediğini 3 iş günü içinde çözcez hersy iyi gzel sonra paket de dgıtrk dedim bana yalın internet szlesme vs içtgını e postma gndern dedim stmzde uazyor deyince kpttı hmn ben drek szlere bldrdim arksından cimere dolandırıclk die şikytte blundm numaraları