#Doğasıgereğiözgür tag'lı Tek Fiyat kampanyasından Turknet'li müşteri faydalanabilir mi?

Merhaba, 2 yılı aşkın süredir TurkNet müşterisiyim. Tek fiyat kampanyanızdan faydalanmak istediğimde aldığım uyarıdan sebep bu konuyu açıyorum. Kampanyaya kayıt aşamasında “internetim var” seçeneğini seçtiğimde teknik detaylardan devre numaramı istedi, ben de girdim. Bu portta TurkNet sağlayıcısı kullanıldığı uyarısı aldım. Aynı adreste 2 farklı internet sağlanamayacağını biliyorum fakat bu pakete geçmek istiyorum.

Kısaca ben Tek Fiyat 139.90 kampanyanıza katılmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba,
Aktif olarak TurkNet müşterisi iseniz halihazırda bulunan tüm TurkNet müşterileri gibi sizin de tek fiyat üzerinden hizmet alıyor olmalısınız. Faturanızda ters bir durum ile mi karşılaştınız?

Merhaba Baran bey,

Evet ters bir durum var muhtemelen. Adresimde alabileceğim maksimum hız 68mbps gösterirken, daha önce kullandığım paket olan 35mbps’deki gibi sabit 35mbps download, 5-6mbps upload hızı alıyorum. Ayrıca faturamın bedeli 129.90TL.

Buradan bir kayıt oluşturup Net Uzman’a altyapınızın desteklediği maksimum hızı almak istediğinizi belirtirseniz en kısa sürede destek kaydı üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim :hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkürler. İyi çalışmalar, iyi akşamlar dilerim.

Rica ederim, iyi günler dilerim :slightly_smiling_face: