Disney+ türknette iken açılmıyor

Merhaba disney+ uygulamasına girdiğimde TurkNet den giriş yaparken hesapta şüpeli etkinlikler tespit ettik,hesabınıza erişim inizi kısıtladık derken,türkcell mobil veriden girdiğim zaman öyle sorun yok bunu nasıl çözebilirim?

IP engeli vardır statik IP kullanmıyorsanız modemi yeniden başlatın yeni bir IP adresi alırsınız.

1 Beğeni

Evet help.disneyplus.com dan baktım hata koduna ip adresinden kaynaklıymış sonra kapatıp aç8cam modemi teşekkürler

1 Beğeni

cgnattan olabilir

1 Beğeni

Modemi kapatıp açmak yerine bildirim yapın ki sorun çözülsün. Sürekli modemi kapatıp açacak mısınız?

Bildirim yapın derken ne kastettiğinizi anlamadım yani disney e mi bildirmemi söylüyorsunuz? Eğer öyle ise,ilgilenceklerini pek sanmıyorum sorununuzla ilgileniyoruz diyipte geçiştirirler.neyse sorunum çözüldü tek açma kapamayla.

Evet çünkü sürekli tekrarlanacak.

1 Beğeni

Bidaki sefere olursa bildireceğim baktım bakmıyorlar ilk mobil veri ile girer wifi ile izlerim.

cgnat olduğu için aynı ip üzerinden başka bir kullanıcıya denk gelmiştir muhtemelen oda disney+ kullanıyordur artık bu cgnat olayına son vermeleri lazım bir ip adresini birden çok kişiye vermek aslında bu bir ayıplı hizmet olmuyor mu

1 Beğeni

Peki nasıl yapsınlar?

Evet fark ettim o yüzden olduğunu burda disney in suçu var sadece ip adresinden engelliyor,yapacaksa ip adresi yerine spam yapan cihazın kullanıcı aracısını banlaması gerek mesela ben iphone 11 ile girdim orda spam yaptım x kullanıcı olarak y kullanıcısı android tv den girdiği zaman iphone u banlaması gerekti neyse yapmayacak zaten bunu. ||||Evet cgnat sistemine son verilmesi lazım hem kullanıcı için hemde iss için kullanıcı olarak ben böyle sorunlar yaşıyorum iss tarafı cgnat aletlerinin masrafı ve az ömürlü olması her 10 yılda 1 bozulsa aletler sorun. Ama sonda veremez iss ip adreslerinin bitmiş olması ve sınırlı ip adresi havuzu olması. Yani şimdi buraya kadar okuduysanız demişsinizdir ipv4 bitti ama ipv6 var ve sınırsız o kullanılsın desek yine sorun bitmiyor. İpv6 yı disney desteklemiyor olabilir benim bildiğim tek ipv6 adreslerini destekleyen google . Hadi ipv6 ya geçtik ve disney açıldı bu sefer tiktok,volorant,cs gibi oyun veya siteler ipv6 desteklemediği için sorun olacak.|| Köleyiz yinede ipv4 ve cgnat sistemine ipv6 açılsa bile hala ipv4 kullanacak siteler var.

madem ipv4 yok o zaman abonelik almayacaklar veya statik ipi daha ucuz yapacaklar benim kullandığım ipi neden başkası kullansın akşamları herkes aynı anda dowland yapıyorsa hem hız düşer hem ping artar ben abone oluyorum para ödüyorum neden ayıplı hizmet kullanıyorum veya sözleşmeye cgnat vardır yazsınlar detaylı şekilde müşteride ona göre alır interneti.

Bu ise bambaşka bir şey :man_shrugging:

Bazı aboneler dinamik ip alıyordu sanırım TurkNet te. Her modem kapatıp açtığında değişmiyor da nadir değişiyor ip leri. Yüke girince TT değiştiriyor falan.

1 Beğeni

Güvenli internet nedeniyle de bağlanılamama durumu olabiliyor bazen.

Bunu Disney çözecek, burayla bir ilgisi yok. Filtre sistemlerini doğru düzgün yapsınlar.

1 Beğeni

İpv6 kullanmadığım için destekleyen çoğu siteyi bilmiyorum ama %90 ı desteklemiyor daha

Girdiğiniz sitelere göre değişebilir ama genel olarak düşünürsek dediğinizin tam tersi 95% destekliyor.

Ben vpn ile ipv6 yı test etmiştim onda girmeyince dedim sanırsam yalan bilgi vermiş oldum. Modem desteklese hemen deneyeceğim.

Bende de mi box vardı açmıyordı disney+ yı şimdi telefonun internetinden denedim sorunsuz açtı tekrar dsl döndüm açmadı yine 5 kez de modemi açıp kapadım yine olmadı…