Digitürk

3 4 gün önce beni türknettem aradıklarını söyleyen Şeyma adında bir kadın aradı tarifenin yalın internete geçişi yüzünden 114 TL ye yükseleceği bunun yerine Digitürk ile birlikte kullanıma kampanya olduğunu sizin adınıza sosyal medya üzerinden başvuru yapılacağını bunun dışında başka bilgi istemediğini söylediler bu şekilde hızlıca anlatıp olayı kapatmaya çalıştılar Ve basardilarda sabah saatlerinde arayıp uykulu halimden faydalandilar. Dediklerine göre İnternet ve Digitürk ile birlikte 99 TL odeyecekmisim. Aradım böyle birşey yok dediler Digitürk un yararına olan birşey bu bu olaylardan haberi olmadığını sanmıyorum. Yarın iptal ettiricem cayma bedeli odeyecekmisim. Numarayı hatırlamadığım içinde şikayet edemiyorum… Allah’a havale ediyorum

Merhaba, son zamanlarda bu tip olaylar çok sık rastlanıyor hatta diğer markaların isimlerinide vererek dolandırıcılık yapıyorlar.

X markalı bir şirketin kendine ait TV kutusu var fakat bu markanın ismini kullanarak Digitürk onlara paket satmaya çalışıldığına şahit oldum.

Hiçbir şirket farklı bir markanın reklamını yapmaz. Olay şuna döndü resmen; ben internet sağlayıcısıyım misal sen git şu markalı sağlayıcıya abone ol gibisinden bir olaya döndü olaylar.

2 Beğeni