Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Böyle bir hata alıyorum oysa ki iptal işlemi sağladım diğer sağlayıcılar yardımcı oluyor ama türk net yardımcı olmuyor nedeni nedir? İnternet bağlatamıyorum
Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Merhaba,
Aynı sorunu bende yaşıyorum bu sorun sadece TurkNet’de yaşanıyor yardımcı olabilirmisiniz internet bağlatmam gerekli bu konuda net bir bilgi istiyorum duruma göre diğer operatörlere geçiş yapacağım.
Merhaba,
Arayan personel yetkili değil hiçbirşekilde yardımcı olunmuyor millenicom ile görüşüyorum hattınızı iptal edildi diyor TurkNet 'e geliyorum hattınızda aktif görünüyor diyor firma ile görüşün deniliyor bu problem sadece turknette yaşanıyor diğer firmalar internet verebiliyorken TurkNet neden veremez 1 haftadır bekliyorum mağdur ediliyor insan diğer firmaya gidin deniyor resmen saçma bir durum çözüm için yetkili birine ulaşabilecekmiyim
Merhaba, abonelik işlemleri iptal edilse bile eğer arka planda devam eden bir iş emri varsa bu hata genelde alınıyor. Servis sağlayıcınıza iş emrinin iptal edilip edilmediğini sorar mısınız?
Aynı sorun bende de mevcut kesinlikle bir çözüm bulamıyorum tüm internet sağlayan firmalar ile iletişime geçtim hic birinde bekleyen iş emri olduğunu soylemediler
Merhaba TurkNet kullanıyordum 5-6 ay önce aboneliğimi iptal ettirdim. Şuan 25 Kasım bu tarihe kadar diğer operatörlerden başvuru yapmadım veya internet kullanmadım. Türkneti tekrar abonelik başlatmak için aradım. Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz. Bu konuyu nasıl çözeceğiz @TurkNetDestek
Merhaba, aynı dili konuşmamıza rağmen anlaşamadığımızın farkındayım. Konuya netlik kazandırmak adına tarihleri tam hatırlamamakla birlikte nisan-mayıs aylarında abonesi olduğum ‘‘TurkNet’’ sizlere bir nakil başvurusunda bulundum. Nakil işlemi için taahhüt edilen sürenin gecikmesinden ötürü abone iptal başvurusunda bulundum ve iptal ettirdim. Şuanda kasım ayındayız ve tekrar bir abonelik başlatmak istiyorum. Adres ve daire numarama kadar iş emri bulunmaktadır. Konu sizinle alakalıdır, konu ile ilgili yardımınızı rica ederim.
Bina telefon kutusunda bulunan bağlantı etiketi
Hizmet numarası: 8840111582
Devre No: TurkNet
İşlem Tarihi: 22.04.2024