Devre numarası veya hizmet numarası

Merhaba, türktelekom dan TurkNet 'e dün geçiş işlemlerim yapıldı. Türktelekom da arıza kaydım vardı TurkNet 'e geçiş yaptığım için arıza kaydı kapatıldı şimdi türktelekom benden devre numarası veya hizmet numarası istiyor 18 ve 88 ile başlayan numaralar. Türkneti arıyorum müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Yeni geçiş yaptığım için online işlemlerde yazmıyor acill öğrenmem lazım bu numarayı nasıl öğrenirim. @EFG

Hat sahibinin tcsi ve tel nosu lazım sana onları bulundurup türktelekomun sitesinden online işlemlere gir sms doğrulama yap girdiğin sayfada hizmet numarası olur.

Büyük ihtimal fatura mail adresine gelmiştir.

1 Beğeni

Bunu neden ve kim istiyor? Siz artık Telekom abonesi değilsiniz ki?

Türktelekomdayken mevcut bir arıza sorunum vardı çözülmediği için türktelekom ceosu Ümit beye ulaştım bu konuyu ilettim üst bir yetkili Ümit beyin talebi üzerine 4 gün önce bana ulaşmıştı kendisi sorunum giderilene kadar bana yardımcı oluyor. Cumartesi türktelekom dan TurkNet geçişim oldu bu nedenle arızamı kontrol edip çözülmesi için benden devre numarası istediler.

1 Beğeni

Devre numarasını TurkNet 'e yazarak aldım.

3 Beğeni

Merhaba @Serhatd, aramıza hoş geldiniz :pray: Bu süreçte yardıma ihtiyaç duyduğunuz her an bana özel mesaj üzerinden ulaşabilir, destek isteyebilirsiniz.