Devre numarası sorunu

VAE’ye geçtim. Gelip hat bağladılar, TurkNet’ten biri geldi kontrol etti. Bugün akşama kadar gelir diyip gitti. Gelmedi. En son devre numaranızda sorun olmuş dediler. Şu anda DSL ışığım yanıyor, modem arayüzünde gelen hızı falan görebiliyorum ama internet hala gelmedi. Devre numarasında nasıl bir sorun olabilir? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Ne kadar sürer ortalama?

Dün teknik bilgiler kısmında YAPA ayarları falan görünüyordu, devre numarası da vardı. Açtığım ticketta teknik bilgilerde hâlâ böyle böyle yazıyor, ben VAE’ye geçmedim mi, aktifleşmemesinin sebebi bu olabilir mi diye sorunca da böyle bir hâl aldı.

Merhabalar, YAPA’dan VAE’ye geçişlerde size tanımlanan devre numaraları değişiyor. Bu sebeple bir sıkıntı yaşamış olabilirsiniz ancak çok ciddi bir durum değil… Arka planda sizin hizmetinizi kontrol eden ve yardımcı olmaya çalışan net uzmanlarımız var. Kısa süre içerisinde sizi bu konu ile ilgili olarak bilgilendirirler ve sorununuzu çözüme ulaştırırlar. Baktınız ki sorununuz devam ediyor. Bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletin. Ben her konuda size yardımcı olmaya çalışabilirim.

1 Beğeni