Destek Statik IP müşterilerine IPv6 verilmediğini söylüyor

2 hafta önce internetimde kopma olduğunda desteğe yazdım. Sağolsunlar düzelttiler ama düzeldikten sonra ipv6 kaybettim. Desteğe yazdığımda hem statik hem ipv6 aynı anda tanımlanmamaktadır denildi. 1 yıldan uzun süredir ikisini de aynı anda kullandığımı belirtmeme rağmen tanımlama yapılmadı. Şansımı buradan da deniyorum. IPv6 tanımlanayabilir misiniz? Kendi hostladığım şeyler için gerekebiliyor.

Destek no: 65979769

2 Beğeni

Saçmalamışlar :rage: 1 yıldan fazladır sorun olmayan şeyi 10 gün önce bozdular maalesef. Herkes şikayetçi bir çok yazan var. Belki @alperenatici bey bir bilgi alıp yazar.

Statik ip ile uzun süredir kullananlar uzaylı mıymış ? Benim de statik ip’im var ne alakası varmış ipv6 ile ipv4’ün.

Selamlar @MacTavishAO, IPV6 hizmetinizi aktif ettim. Kontrol eder misiniz rica etsem?

image

1 Beğeni

@alperenatici bey benimki de kayıp :disappointed: Var gibi görünüyor ama yok acaba benim ipv6’da oralarda olabilir mi :face_with_monocle:

Sizinki de aktif görünüyor ama sanıyorum bazı abonelerde şu anda sorun mevcut. Ben tüm bildirimleri toplayıp ilgili birime ilettim. Dönüş bekliyorum :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Cillop gibi olan ipv6 gitti valla :pensive:

Benim bildiğim ipv6 ve statik ip aynı anda çalışmıyor. Statik ip kapattığınıda ipv6 gelmesi gerekiyor.

Öyle bir şey olamaz, dünayada örneği yok. Kaldı ki ben abonelik başladığı gün statik ip ve ipv6 başlattım. 10 gün öncesine kadar hiç sorun yoktu. Ne yaptılarsa bozdular ki bir sürü şikayet var forumda.

Diğer kişilerde aynı sorun vardı. Öncedende vardı ama bazı kişiler birlikte kullana biliyordu

İşte ne yaptılarsa bozdular. Yoksa öyle bir şartla atama olmaz. Dediğim gibi örneği yok. Her ikiside sorunsuzdu ama bozdular sonuçta. Umarım düzeltirler yoksa TNN’nin çok farkı yok en azından benim için.

Sol de bazı yerlerde v6 deneme testlerine başlamış. Bir kaç kişide gördüm. Umarım tt de yakın zamanda testlere başlar

1 Beğeni

Ben 6 aydir statikle ipv6 yi birlikte kullandim ilk basta tabi calismama sorunu vardi 10 güne düzelttirmistim onu ama 6 aydir sıkıntısız statik ve ipv6 birlikte kullandım

1 Beğeni

Çalışıyor. Teşekkürler.