2 hafta önce internetimde kopma olduğunda desteğe yazdım. Sağolsunlar düzelttiler ama düzeldikten sonra ipv6 kaybettim. Desteğe yazdığımda hem statik hem ipv6 aynı anda tanımlanmamaktadır denildi. 1 yıldan uzun süredir ikisini de aynı anda kullandığımı belirtmeme rağmen tanımlama yapılmadı. Şansımı buradan da deniyorum. IPv6 tanımlanayabilir misiniz? Kendi hostladığım şeyler için gerekebiliyor.
Saçmalamışlar 1 yıldan fazladır sorun olmayan şeyi 10 gün önce bozdular maalesef. Herkes şikayetçi bir çok yazan var. Belki @alperenatici bey bir bilgi alıp yazar.
Statik ip ile uzun süredir kullananlar uzaylı mıymış ? Benim de statik ip’im var ne alakası varmış ipv6 ile ipv4’ün.
Öyle bir şey olamaz, dünayada örneği yok. Kaldı ki ben abonelik başladığı gün statik ip ve ipv6 başlattım. 10 gün öncesine kadar hiç sorun yoktu. Ne yaptılarsa bozdular ki bir sürü şikayet var forumda.
İşte ne yaptılarsa bozdular. Yoksa öyle bir şartla atama olmaz. Dediğim gibi örneği yok. Her ikiside sorunsuzdu ama bozdular sonuçta. Umarım düzeltirler yoksa TNN’nin çok farkı yok en azından benim için.
Ben 6 aydir statikle ipv6 yi birlikte kullandim ilk basta tabi calismama sorunu vardi 10 güne düzelttirmistim onu ama 6 aydir sıkıntısız statik ve ipv6 birlikte kullandım