Destek rezaleti

Arkadaslar merhaba, ben 80mbit hiz almam gerekirken 30mbit hiz aldigim icin destek talebi olusturdum ve musteri hizmetlerindeki arkadaslar eve TurkNet ekibi yonlendirip kontrol ettirmeyi teklif ettiler. Bunun uzerine ben de cumartesi gunu gelebileceklerini soyledim ve cumartesi geleceklerini soylediler. Bundan sonra surecin nasil islemesi gerekir sizce? Gelmedne bir gun once ya da gelecekleri gun aramalarini ve su saatte geleceklerini belirtmelerini beklerim herhangi medeni bir ulkede. Bunlari gectim, cumartesi gunu telefon uzerinden bana donus yapan destek yetkilisi 14:00 civarinda ekiplerin gelecegini soyledi, peki dedim. Saat su an 18:00 ve az once aranip ekiplerin gelmeyecegi bilgisi verilip ozur dileniyor benden. Ekran goruntulerini de paylasiyorum.

SIZ SAKA MISINIZ? BENIM BUTUN CUMARTESI GUNUM BOSU BOSUNA EVDE SIZI BEKLEYEREK GECTI!? SAKA MISINIZ KARDESIM SIZ?


2 Beğeni

Bence 25 mbit’in üzerindeki indirme hızı çok önemli değil, günde 24 saat indirilecek gigabaytlarca dosya olduğunu düşünmüyorum. Daha da önemlisi sitelerin hızlı açılması, düşük ping, hızlı yükleme. Elbette, 80 mbit indirme hızı talep etmekte haklısınız, ancak bazen kullanılamıyorsa sabırlı olun.

kardes burada konu o degil. ben ille de su gun gelin de demedim. su gun su saatte gelecegiz demelerine ragmen gelmemelerinden bahsediyorum. iletisimsizlikten bahsediyorum. ben haftada 1 gun izin yapan biriyim belki? bunu evde ekip bekleyerek gecirmek zorunad miyim? hem de gelmeyen bir ekibi bosu bosuna bekledim. anlayabiliyor musun?

1 Beğeni

haklısın. bendede aynı sorun var vdsl kullanıyorum

Banada pazartesi gününe randevu aldım bakalım ne olacak

bence bosuna bekleme :)) ben iptal ettim TurkNet ekibi talebini. muhtemelen TurkNet’i de iptal edecegim bu ay sonu.

Benim acelem yok ne zaman gelirlerse o zaman yaptırırım.

Hiç şaşırmadım klasikleşti artık :slight_smile:

modem değerlerini atar mısın.

Merhaba @clavicula, özel mesaj üzerinden sizinle iletişime geçmiştim ve durumu arkadaşlarıma iletmiştim. Hizmetinizi tekrar baştan aşağı incelenmesi için tekrar durumun izahını yapıyorum. Sizi kıs süre içerisinde arayarak bilgi vereceğiz. Bende buradan elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya devam edeceğim.

2 Beğeni

@clavicula arkadaşlarım sizi arayarak konu hakkında detaylı bilgi vermişler. Tekrar randevu oluşturu bu randevunun takibini yaparak uyum sağlanması için size destek olacağız. Konu bizde… Bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

1 Beğeni