Merhaba, 78806744 ve 78203727 numaralı Kayıtlar Hakında Bir bilgi Alabilirmiyim 1 aydan fazladır konu hakında bir bilgi tarafıma verilmedi yardımınız için şimdiden teşekkürler
Selamlar @Emrahy, kayıtlarınıza ulaşamıyorum. Ne ile alakalı destek talep etmiştiniz?
binamız kentsel dönüşüm kapsamında yeni inşa edilmiş bir bina ve mahallede hali hazırda 1-2 yıldır gigafiber tüm binalarda var. Site yöneticimizle de bu konuyu konuştum. TurkNet tarafından bir talebin kendilerine ulaşmadığını belirtti.
daha öncesinde 15 Temmuz tarihinde @Gulsah tarafından 78203727 numaralı kayıt açıldı fakat bir dönüş hiç olmadı daha sonrasında @Ezgi tarafından 26 Temmuz Tarihinde ‘’ Merhaba, 78806744 numaralı destek kaydınızı oluşturarak proje ekibimize ilettim. 2-3 hafta içerisinde buradan tekrar yazarsanız kontrol ederek bilgi verebilirim. ‘’ olarak geri dönüş yapıldı fakat son 1 haftadır kendilerine yazmama rağmen bir cevap alamadım kendilerinden. Gigafiber konusu hakındada bir gelişme yaşanmadı bu süreçte ilk yazdığım mesajdan itibaren 30 iş günü geçmiş olmasına rağmen bir gelişme olmayışı beni üzdü açıkçası. adres bilgisi:KOCASİNAN MAHALLESİ, KARADUT SOKAGI NO :9 A_A BLOK İç Kapi(Daire) No:39 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL 34192
Oluşturulan kayıtlara saha ekipleri dönüş yapmasa bile talep olarak ele alıyor. Kayıtlarınız ile alakalı bir gelişme yok. Binanıza kutu eklenir ise bizimle iletişime geçebilirsiniz.