Değişken snr değeri ve bağlantı sorunu

dsl

TurkNet snr değerim sürekli değişiyor. örneğin akşam 18 db ,ken sabaha karşı 13’e kadar düşüyor. bu sorunun kaynağı ne olabilir?
diğer bir durum snr değerim bu haldeyken hattın oturması ve internete bağlanması çok uzun sürüyor. ama 18db iken hemen bağlanıyor

Çözüm için bir önerisi olan varmı?

Sebebi maksimum hız ile mevcut hız farkı oranının değişmesi olabilir. Gündüz maksimum hız düşüyor mu? Ayrıca bu kullanımınıza bir engel teşkil etmez diye düşünüyorum.

1 Beğeni

snr değeri düşünce maximum hızda düşüyor. evet kullanımda bir engel teşkil etmiyor ama vodafone h300s dışında bir modem kullandığımda hat değerleri dahada kötüleşiyor ve internete çıkması çok uzun sürüyor.

Modemin ppp doğrulama denemesi yöntemi farklı olabilir geç çıkış olarak dediğiniz internet ışığının aktif olması mı web sayfalarının yüklenmesi mi?

1 Beğeni

modeme ilk etapta hat değerleri yükleniyor. bu uzun sürmüyor. fakat wan ip alması ve internete bağlanması çok uzun sürüyor. hatta keenetic modemde internete bağlanmadığı içim vodafone h300s modemi taktım

Keenetic modem ayarları konusunda size @MehdiUygun yardımcı olabilir.

2 Beğeni

TurkNet desteğe yazdım zahmet edip cevap bile vermemişler. Sanırım türknetten başka operatöre geçeceğim.

1 Beğeni

24 saat içinde dönüş yaparlar. Eğer kaydınıza dönüş alamaz iseniz tekrar belirtin.

1 Beğeni

Keenetic modem hala elinizde duruyor ise, modemi komple sıfırlayıp tekrar temiz kurulum yaparak bağlanmayı denediniz mi ? bağlantı sağladığınız da geliştirici moda almayı denediniz mi modemi ?

sorun turknetten kaynaklanıyor. aile profili kullandığımda dsl wan ip almıyor.