Deco bağlantısı

Merhaba,
Daha önceki aboneliğimden çok memnun olduğum Tp-Link Deco M4 cihazlarımı yeni kurulum yapılan modem sistemine eklemek istediğimde kurulumunu tam tamamlayacakken bir anda kırmızı ışığa düşüyor ve öyle kalıyor. Kurulum bu şekilde tamamlanıyor, internet gelmiyor. Bu sorunun çözümü için yardımcı olur musunuz. Teşekkürler
Abone No : 4553728
Dün akşam bu sorun için kayıt açtım

Merhaba, 88578694 numaralı destek kaydınıza istinaden gerekli kontroller sağlanıyor. İlgili ekibimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçip destek olacaktır.

Farklı cihazlar için destek olamıyoruz cevabı aldım. TurkNet farklı modem kuruluma izin vermiyor mu ? Sadece TurkNet in izin verdiği modemler ile bağlantı mı yapabiliyoruz ? Cevap vermeniz yeterli. Herhangi bir arıza kaydı açılmasını istemiyorum.

Merhaba, Ana modem yerine mi kurmak istiyorsun yoksa modeme bağlayıp ağ genişletici olarak mı kullanacaksın.

Ağ genişletici olarak deniyorum yine aynı şekilde olmuyor.

Ana modem olarak kurmak istiyorum. Kurmak istediğim modem - TP-Link Deco X73-DSL.
Fiber dönüştürücüden gelen kabloyu bu modeme takıyorum. Kurulum başlıyor ama son anda ışık kırmızıya dönüyor ve internet bağlantısı kurulamıyor.

Türk telekom fiber alt yapısımı
TurkNet fiber alt yapısımı

Mesaj olarak nasıl kurduğunu resimli olarak atar mısın.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.