Dalgalı snr

internet hızımda birşey yok ancak hat değerlerim dalgalı en son dün tt ekip yerdeki telefon kutusundan bi yere turuncu kablo çekiyodu açmışlardı birşey yapıyorlardı ve benim şuan hat değerlerim çok değişken ilerde bu kopmaya dönüşür belki birden 7.6 dan 11.2 kadar çıktı birden 9 düşüyo sonra 10.3 e çıkıyor sonra yine 7.4 falan oluyor

Merhaba, DSL değerlerinizde bir sorun göremiyorum fakat margin değerlerinizde oynamalar görünüyor. Ankastreden modeminize kadar gelen kablolarda ek veya ezilme var mı? Eğer modeminiz direkten direkt olarak modeminize kadar geliyorsa büyük ihtimalle hafif esintiden dolayı anlık oynamalar oluyor gibi.

Ankastre kutusuda binanın icinde kablo da binanin icinde en son tt yerdeki telefon kutusunu acti turuncu kablo geciriyorlardi ondan sonra boyle oldu

Cat6 kablo ve hic ek yok sadece kablonun ucu böyle hic hareket yok eleme yok sabit suan mesela stabil destek kaydi actim tt ye iletildi bence bu normal degil boyle bi anda 7.6 dan 10 lara fırlamasi demekki 10 db ustune cikabiliyor garip geldi bana biraz bence tt tarafinda sorun var CAt6 kabloda korumalı turknetden ekip gelmisti sorun vardi tt kayanakli cikti hem ankastrede. Hemde kablonun sonundan test yapti dedigi sey ankastreye dusuk snr geliyor ankastreden kablonun sonuna gelen deger ayni adama kablo durumu nasil diye sordum mukemmel dedi fotograftaki yeride o yapti zaten onceden ek vardi suan hic ek yok

Tekrardan merhaba, turuncu kabloların anlamı veya işareti fiberin binanıza geldiğinin işareti olabilir yani TT sizin binanıza kadar fiber kablo çekmiş olabilir fakat sadece bunun aktif olabilmesi için dairelere kadar çekilmesi kaldığını söyleyebilirim. Sorununuzun saha dolabından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum fakat fiber eğer dairenize kadar gelirse kafanız rahat olabilir.

bizim binada daha birşey yok büyük ihtimal ile bize çekmiyorlar ve destek kaydımda sorun yok diyorlar fena kanser oldum şuan