Dakika bir gol bir

Fiber bağlantısı yapıldıktan bir saat sonra kesildi internet şimdi bir de teknik ekibin gelmesini bekleyeceğiz. :smiling_face_with_tear:

Allah başka dert vermesin.

@EFG bir kontrol ettirsen çok iyi olur ya boş yere bugün karşıya ofise gideceğim internet yok diye.

Fiber kablo çok hassas böyle durumlar nadir de olsa olabilmekte.

Fiber kablo ile cok oynamamanızı tavsiye ederim.

@yusufbayramtr, çok üzüldüm. Nazara geldiniz sanırım :nazar_amulet: Ben hızlıca ekip arkadaşlarımdan bilgi alıp size dönüş yapacağım.

Kurulum yapılacak yeri biz belirledik sorun yaşanmaması adına zaten öyle bir şekilde kuruldu ki milim oynatmaya gerek yok biz de oynatmadık.

Kuruluma gelen ekip neden buraları deliyorsunuz ki kapının altından geçirelim bu kablolara öyle kolay kolay bir şey olmaz basmayla felan demesine rağmen biz kapı üstünden ve köşesinden goturduk ki kabloyu böyle bir sorun yaşanmasın ama şans işte.

Şans vallahi ya. Nazara mı geldik dersin :grin:

1 Beğeni

bence bi yer yap ona özel orda dursun. del bir yerleri. havada dursun daha iyi. :slight_smile: adamlar gelene kadar yeri yaparsın

Öyle bir konumda zaten.

1 Beğeni

@EFG valla bugün uğramalarını sağlarsan süper olacak Turkcell’e çalışıyorum şu an dün ek GB aldım boş yere…

Arkadaşlarıma durumu ilettim. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçerek sorunu giderebilmek için ekip yönlendirmesi yapacağız.

1 Beğeni

Geçmiş olsun, belki size gelen hat üzerinde bir kopukluk da olmuş olabilir.

Fiber kabloda bir kopukluk yaşanmış sanırım :frowning: Detayda onu görebiliyorum. Randevu alarak kısa süre içerisinde sorunu gidereceğiz.

Keşke bugün çözülseydi ya arayan da olmadı inşallah birkaç güne sarkmaz

Süreci hızlandırabilmek adına elimden geleni yapıyorum. Gelişme olursa size bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Dışardayım bizimkiler evde ama gelmişler şimdi bakalım ne olacak.

Var mı bir gelişme? Bizi bilgilendirirsen sevinirim @yusufbayramtr

Merhabalar, eve geldim az önce ufak bir nazar değmesinin ardından “boş yere duvar deliyorsunuz, kapı altından da bu kabloyu geçirsek olur- ayak basma ile bir şey olmaz bu fiber kabloya” diyen genç teknisyen arkadaşın gelip GPON cihazına takılan fiber kablonun ucunu yaparken fibere zarar vermesinden dolayı yaşanmış kopukluk düzeltilmiş. Arkadaş biraz tükürdüğünü yalamış gibi oldu ama gençliğine vermek lazım.

https://www.speedtest.net/result/12417542163.png sorunsuz bir şekilde aldık hızımızı darısı olmayanların başına. Umarım bir daha bir sorun yaşamayız. @EFG çok teşekkür ederim desteklerin için.

2 Beğeni

Çok sevindim bu kadar kısa süre içerisinde çözülmesine :slight_smile: Tüm süre zarfında göstermiş olduğun anlayışın için ben sana teşekkür ederim @yusufbayramtr. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

2 Beğeni