Daire'me gelen bir internet kablosu yok.?

merhabalar,

oturduğum il/ilçe den, farklı bir ilçeye ay sonu taşınıyorum. ve ilk merak ettiğim bölgede ki en hızı veren interneti bulmaktı ama apartmana girdiğim de ne göreyim, “Bu Binada 1.000 Mbps var” afişi ile karşılaştım ve sorgu yaptırdığım da ise, oturacağım daireye 1.000, mpbs veriyor çok sevindim açıkçası :slight_smile: hemen daireye baktım ama uydu kablosu dışında eve gelen, giden, bir kablo bulunmuyor, benim sormak istediğim, başvuru yaptığımız sırada binadan daireye kabloyu TurkNet ekibi mi kuruyor, elektrikçi çağırarak biz mi hallediyoruz yani hangisi daha sağlıklı acaba.?

saygılarımla…

Merhaba, fiber alt yapıyı TurkNet ekipleri gelip dairenize kadar çekecektir. Abonelik esnasında kurulum ücreti çıkarsa bu ekranda yansır. Şu an TurkNet’ in kampanyası var. Kurulum ücretsiz.

1 Beğeni

tamamdır, çok teşekkür ederim sizlere, sağlıkla kalın :slight_smile:

1 Beğeni

Bir yanlışınız var sanırım. DSL alt yapısından bahsetmiyor arkadaş. Fiberden bahsediyor. Fiberde bina girişine kutudan kabloyu TurkNet kendi daireye kadar çekiyor zaten.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.