Daha Hızlısı Yok 🚀

image

Size bu güzel haberi verdiğimiz için çok mutluyuz :blush: TurkNet’liler bağımsız hız testi platformu Speedtest’in, kullanıcıların yaptığı testlerdeki verilere dayanarak verdiği, 2022 yılının 2. ve 3. çeyreğini kapsayan “Fastest Fixed Network”* ödülüne layık görüldü!

Bildiğiniz gibi hız konusunda çok iddialıyız! TurkNet’lilerin hızına kimse yetişemiyor. Tabii bunun arkasında bolca emek ve tutku var. Yıllardır sizleri odağımıza alarak yaptığımız ezber bozan çalışmalar ve tüm TurkNet’lilerin katkısı ile bugün tam da bu noktadayız. Amacımız bir gün herkese, TurkNet GigaFiber ile gigabit hızlarda, kaliteli internet hizmeti sunmak. Bu hedefe doğru da koşar adımlarla ilerliyoruz :blush:

Speedtest, Ookla tarafından geliştirilmiş, günde 10 milyondan fazla hız testi yapılan ve tüm ülkelerin hız verilerini raporlayan bir platform. Ayrıca Ookla’nın bugüne kadar yapılan 37 milyar testle dünya çapında internet performansı ve erişilebilirlik konusunda en kapsamlı analitiğe sahip olduğunu da belirtmek gerek.

Kasım 2022 itibarıyla Türkiye, internet hızı için medyan indirme hızı açısından dünyada 105. sırada yer aldı. Daha gidecek çok yolumuz var. Biz de bunun için çalışıyor, hem tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında internet sunmak istiyoruz hem de ülkemizi daha üst sıralara çıkartmak istiyoruz.

Lafı fazla uzatmayalım :blush: TurkNet’liler zirvede olmayı sevdi. Biz her zaman olduğu gibi yine en iyisinin peşindeyiz. Çalışmaya, geliştirmeye, üretmeye devam!


*Ookla® tarafından yapılan, 2022 2.ve 3. çeyrek Speedtest Intelligence® verileri analizine göre. Ookla ticari markaları lisanslı ve izinli olarak kullanılmaktadır.

1 Beğeni