CSGO Viyana ping sorunu

Herkese merhabalar. Neden olduğunu bilmediğim bir sorundan dolayı, CSGO Viyana serverında olması gerekenden fazla ping alıyorum. VPN ile bağlanınca ise pingim yaklaşık olarak 60 ms düşüyor. Bu sorunla ilgilenilirse çok iyi olur.

VPN ile ping değeri:

VPN

Warp kullanın warp.
Kimseye muhtaç kalmayın hızınızda düşmez.

2 Beğeni

Kesinlikle. GeForce Now İstanbul sunucusunda WARP sayesinde 11-12 ms alıyorum, şaka gibi :smiley: TurkNet’e falan kalsa 18 ki gerçi o da iyi ama niye daha düşüğü varken ve ücretsiz şekilde bunu yaşamak varken gidip WARP kullanmayayım ki.

1 Beğeni

Önümüzdeki günlerde route iyileştirme olacak lütfen sabırla bekleyin.

1 Beğeni

WARP ile aldığım ping değerleri:

WARP

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

turknet_dns
WARP

Tekrardan söylüyorum, lütfen WARP kullanın. Bu arada ben şu anda CS:GO oynamıyorum ama tut ki arkadaşlar çağırdı veyahut kuzen var bizim gel 2-3 el cs rek atalım dedi işte o zaman bu pinglerle nasıl oynarım gerçekten bilemiyorum açıkçası. Umarım bu hafta içerisinde pop noktalarında iyileştirmeler olur ve zannediyorum ki dün gece bir çalışma yapıldı zira GeForce Now İstanbul sunucusuna warp kullanmaksızın alınan ping değerlerinde 9-10 ms’lik bir düşüş yaşandı, bu konuda hoşnutum.

Gerçi hâl böyle olunca bu sefer de WARP açıkken 11-13 ms arası bir ping değerine sahip oluyorum ama tabii WARP açıkken arada bir sunucu ile anlık kesintiler yaşanabiliyor, bunu da göz ardı etmemek lazım. WARP her zaman en garanti çözüm değil zira siz WARP ile bağlandığınızda arada bir bağlantı tamamen kopabiliyor ve bu oyun keyfinizi de olumsuz yönde etkileyebilir.

1 Beğeni

Warp hakkında bilgi verir misiniz? Nasıl kullanıyoruz?

Tarayıcıya 1.1.1.1 yazın hangi cihazda kullanıcaksanız seçip indirip kurun. Valve de işe yarıyor, google de 3 kat artış, valorant İstanbul’da çok az artış yaptı bende.