Çözüm bulunamayan Turknet gigafiber hız düşme sorunu

Başlıktan da anlaşılabileceği üzere yaklaşık son 1 aydır hız düşüklüğü ve stabilizasyon sorunu yaşıyorum. Bu olay ilk başladığında hızım 200-300 mbps civarlarına düşmüştü ardından bugün itibarıyla hızım 2 mbps seviyelerine düştü. İşin komik tarafı yükleme hızımın bu süre boyunca sabit olarak gereken seviyede kalmasıydı. Bu süreç boyunca TurkNet saha ekibi birçok kez geldi fakat bir çözüm bulamadılar, hatta aralarından biri ise bulunduğum bölgede indirme ve yükleme hızları arasında makas olduğunu ancak TurkNet’in bu sorunu çözmeye uğraşmadığını dile getirdi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem fakat artık sorunumun kalıcı olarak çözülmesini istiyorum yoksa maalesef ki TurkNet aboneliğimi sonlandırmak zorunda kalacağım.

Merhabalar @doggydogexd , destek kaydınız inceleniyor. Kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçtim. Kalıcı çözüm için destek olunacaktır :pray:

Merhaba tecrübelerime dayalı konuşursam hızlı konnektörlerin birinde sorun var. Orayı bulup yenilerseniz sorununuz düzelecektir.