merhabalar tekrardan neredeyse 5 yıldır TurkNet abonesiyim ancak 2021in 4. ayından beri çözülemeyen bir sorunun içerisindeyim ve gerçekten çok mağdurum.
sorunuma gelelim öncelikle
internet hızım gerçekten berbat ötesinde artık neredeyse online oyunları geçtim sosyal medyada bile takılamaz oldum bi aralar geceleri 20 25mbpsye kadar çıkıyordu hızım ancak gün içerisinde inanılmaz derecede düşüş yaşanıyordu sırf bu yüzden yeni modem aldım (asus dsl-ac51) 3 kez fiziksel kontrol, sayamadığım kadar online kontrol yapıldı teknik bilgilerde modemim çok güzel bir hızla buluşuyor
uploadımı verebildiği kadar alıpta downloadı bu kadar alamama sebebimi çok merak ediyorum yetkisi veya bilgisi olan birilerinin yardımına ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim
Merhaba, bilgisayarınıza kadar gelen ethernet kablosunu değiştirin yani farklı bir kablo ile modeminizi bilgisayarınıza bağlayıp hız testi yapmayı deneyin veya telefon üzerinden hız testi yapmayı deneyin.
çokça kablo ve modem değişti bu ikisinde de sorun yok telefon kullanmadığım için ayrıştırıcım yok bu yüzden direkt duvardan modem modemden bilgisayar olarak kullanmaktayım sadece ethernet değil wifide de aynı şekilde bir yavaşlık söz konusu
3 bilgisayarım birçok telefon ve televizyon var hepsinde aynı problemi yaşıyorum yanlış anlaşılmasın hiçbiri aynı anda açık olmuyor tek bilgisayar ile kullanırken de aynı hızı alıyorum
az önce tekrar speedtest yaptım şuanda online işlemlerde destek kaydım açık modemi sıfırlamamı söylediler sonuç hala aynı vpn şu bu hiçbir şey açık değil
Destek kaydı oluştur bi baksınlar burdanda yardımcı oldurmaya çalışalım . Neden böyle olduğunu herşeyi değişmişsin ama yinede aynı hızı alıyorsun çok garip. Hız düşük geliyor. Destek Numarasını bana yazarsanız daha iyi kontrol sağlattıralım
Merhaba @kinveyas, sanırım daha önce seninle bir konu ile ilgili iletişime geçmiştim. İsterseniz bu sorun ile ilgili bize hızlıca Online İşlemler - TurkNet üzerinden bir kayıt oluştur. Net uzman arkadaşlarım hızlıca hattını ve hizmetini kontrol etsinler. Sana en doğru geri dönüşü yapacaklardır.
Bu gün böyle bir şey astılar binamıza altyapı evimin önüne kadar geldi eski altyapım 98mbpsye kadar destekliyordu şuan buna katılırsam turkcelle geçmek zorunda mıyım?