25.12.2024 tarihinde sözleşmesini imzaladığım internet hizmetim hala bağlanmamış durumda. Başvurduktan bir kaç gün sonra ekip geldi ve sinyal sorunu olduğu için kurulum yapamadıklarını söylediler. 8 ile 12 iş günü içerisinde sorunun çözüleceğini söylediler. Ancak üzerinden neredeyse bir ay geçti ve ben defalarca müşteri hizmetleri ile aynı konuşmaları yapıp durdum. Tek söyledikleri durumun aciliyetini ekiplere iletmiş oldukları.
Bu konuyu hızlandırmanın bir yolu var mıdır? 1 aydır nasıl sinyal sorunu çözülemiyor. Açıkçası kimsenin ilgilenmeğini düşünüyorum.
Merhaba, sorun yaşadığınız aboneliğin müşteri numarasını forum profilinize eklemenizi rica ederiz. Mevcut numarayı kontrol ettiğimizde aktivasyon süreci tamamlanmış bir abonelik gözükmektedir. @tarcan
Tekrar merhaba, profilimdeki müşteri numarası doğrudur. Başka bir aboneliğim yok zaten. Eğer kontrol sonrasında aktivasyon tamamlanmış görünüyorsa bu da bir başka sorun olsa gerek. Zira tamamlanan bir şey yok.
Dün müşteri hizmetlerini aramamdan sonra, az önce tekrar bana bu şekilde messaj atıldı:
“Merhaba Gökhan Bey, Altyapı çalışmalarınızın ekiplerimiz tarafından çözümlenmek adına devam ettiğini görmekteyim, Altyapı sorununuzu en kısa sürede çözümlemeyi hedefliyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, İyi günler dileriz. .”