Oturduğum binada sadece fiber internet altyapısı var. Şuanda da türktelekom fiber altyapısından comnet interneti kullanıyordum. Comnet internet servisini kapatınca Türknetin comnetten geçiş kampanyası ile geçiş yapmak istedim. Başvuru ekranında İnternet var seçenği seçip Hizmet numaramı girdiğimde ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum.
Fakat burada bir yanlışlık var çünkü ben comnet interneti fiber altyapıdan kullanıyorum evime fiber kablo geliyor gpon da sonlanıyor ve firmanın verdiği modem ile internete çıkıyorum. Zaten oturduğum binada da bakır altyapı yok. Ben de müşteri hizmetlerini aradım derdimi pek anlatamadım sanırım. oda baktı olmuyor dedi sonra internetim yok olarak seçip yapalım dedi ordada kampanya kodu kullanılacağını söyledi. Bende kabul ettim fakap bilgileri girdikten sonra internetim yok seçildiğinde comnetkampanya kodu kullanılamadığını söyledi. E devlet onayı yaptıktan sonra sizi arayacaklar orda söylerseniz ekleyebiliyorlarsa eklerler olmadı iptal edebileceğimi söyledi. Şuanda e-devletten onay verdim kimlik bilgilerimi yükledim birde kurulum randevusu aldım. Sözleşmem yeni başvuru gibi gözüküyor ve arayan olmadı. zaten şuan dairemdeki fiber internette comnet interneti var nasıl olucak bu iş anlayamadım bana bilgi verebilir misiniz?
Ve bu bakır altyapıdasınız sorunu comnetten TurkNet 'e geçmeye çalışan başka tanıdıklarımdada oldu onlarda benim sonucumu bekliyorlar nasıl bir yol izlemeliyiz?