Comnet Geçiş Sorunu

Oturduğum binaya Türk Telekom fiber altyapısı geldi fakat şu anda binada ne fiber kutusu var ne de binaya dışarıdan gelen turuncu fiber kablosu fakat altyapı kontrollerinde fiber altyapı aktif gözüküyor. Tam bu süreç başlamışken de malum Comnet mevzusu yaşandı ve ben de TurkNet’e geçiş yapmak istedim. Online başvuruya bu hatadan dolayı devam edemedim:

Daha sonrasında telefondan başvuru yaptım. Oradaki temsilci de geçiş yapmaya çalıştı fakat bir hata aldığını söyledi ve sıfır abonelik şeklinde devam edebileceğini söyledi. Ben de onay verdim ve süreç başladı. Bir gün sonra mh beni aramış ama yetişemedim daha sonrasında TurkNet Online İşlem Merkezi’de bunu gördüm:

Bunun üstüne hala bir gelişme yaşanmadı. Benim anladığım kadarıyla sorun, TT daha fiber altyapı hazır değilken sistem üzerinde fiberi aktive ettiği için VDSL başvuru yapılmasını engelliyor ama fiber başvuruda yapılamıyor çünkü hali hazırda yapılan tek iş daire içine giren kabloların katlardaki dağıtımı.

Comnet sorunu yaşanmasa fiber dönüşümü tabiki de beklenebilir ama şu anda böyle arafta kaldım sanırım. Yapılabilecek birşey var mıdır bu konuda?

1 Beğeni