Çok ilginç bir sorun

Bundan 1 yıl önce kopma sorunu ile türktelekoma hep arıza kaydı oluşturuyordum 30 tane kayıttan sonra modemi değiştirdiler bir şey değişmedi, bu arada ben TurkNet 'e geçtim yeni modemi kullanmaya başladıktan sonra birde crc hataları almaya başladım sorunun hatta olduğunu düşünüp teknik destek çağırdım fakat bu sırada ben okuldaydım o yüzden çok bir verim alamamıştım. Daha sonra sorunun modemde olduğu söylendi ekipden daha sonra ben modemi tplink’e gönderdim teknik servise bu arada 100 milyon crc rekoru kırmıştım neyse 2 ay sürdü modemi gönderdikten sonra geri gelmesi tplink rezilliği neyse ben bundan 2 hafta önce ekip çağırdım yoğunluk olduğu için 2 hafta sürdü gelmesi neyse geldiler. Falan testleri yapmaya başladılar,

Odamda modemi takıp test yaptılar sorun olmadığını söylediler 87 mbps alıyorum fakat crc var tabiki başka modemde takıp denedik sonuç aynı.

Daha sonra ankastre kontrolü için apartmanın aşağısına gittik modem takıldı ve ankastrede 55-30 mbps hız geliyordu. Ankastreye gelen hız bana gelen hızdan çok çok daha düşük yani imkansız gibi bu nasıl oluyor inanamadık, tam şu an teknik destek evimden ayrıldı. Umarım sorun çözülür :smiley:

Merhabalar, sürecin devam ettiği kaydın numarasını benimle paylaşır mısınız? :raised_hand:t2: