Cities: Skylines II Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Yayıncılığını Paradox Interactive geliştiriciliğini Colossal Order’ın üstlendiği şehir simülasyonu oyunu Cities: Skylines II’nin çıkış tarihi açıklandı. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için 24 Ekim’de 49.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak. Xbox Game Pass hizmetine de eklenecek olan oyunun standart sürüm Türkiye fiyatı Steam’de 425,00 TL, Ultimate sürüm ise 765,00 TL.

Ultimate sürüm içerisinde “İçerik üreticisi paketi”, “Yeni Assets paketi” ve “San Francisco” setini içeren Expansion Pass yer alacak.

Devam oyunu Cities: Skylines II yeni içeriklerle geliyorBu sene içerisinde duyurulan devam oyunu Cities: Skylines II yeni geliştirmelerle ver içeriklerle gelmeye hazırlanıyor. Geliştirici ekip Colossal Order’ın CEO’su Mariina Hallikainen oyun hakkında çeşitli açıklamalar yapıyor ve şunları aktarıyor: “Cities: Skylines II, şimdiye kadar yapılmış en büyüleyici, görsel olarak ilgi çekici ve karmaşık şehir kurma oyunu olarak karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda her seçim çok önem arz ediyor ve bu seçimlerin vatandaşlara doğrudan etkisi oluyor.”

Gerçekçi şehir kurma deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen Cities: Skylines II’de istediğimiz şekilde kendi metropolümüzü oluşturuyor ve her bir içerikle tek tek ilgileniyoruz. Yaratıcılığımızı açığa çıkaracağımız oyunda derin simülasyon, canlı ekonomi, inşa etme ve daha fazla detay bizlere sunuluyor.