Ceo'nun bahsettiği 11 il neresi acaba

Arkadaşlar videosunda yıl sonuna kadar 11 ile ulaşmaya çalışacağız demişti. Bu iller hangileridir acaba? Bazılarını ben diyeyim. İstanbul Ankara İzmir Kocaeli Konya Sakarya Antalya Samsun…

1 Beğeni

Merhaba. Tahmini olarak; Omurgada ki iller 11’den fazla fakat o illerden ilerleneceğini düşünüyorum…

2 Beğeni

Uşak yok bu haritada sözde 2023’e aktif olur demişlerdi twitterdan en son sorduğumda. Sene başından beri soruyorum sosyal medyada hep planda dediler. Bu haritaya bakarsak bize gelme ihtimali bile yok o zaman.

1 Beğeni

İl merkezleri yerine bir tık daha fiber altyapı olmayan yerlere yönelmeleri bence daha iyi olur. İl merkezlerinde zaten her türlü operatörden altyapı var. Ama köy dışı şehir içinde VDSL ADSL olan daireler bence daha öne alınmalı.

1 Beğeni

Buradaki yerler bütün altyapılarının bulunduğu harita diye düşünüyorum GigaFiber onlardan 1 tanesidir o yerler 23 il var haritada sonuçta

1 Beğeni

Videoyu izlemedim ama o illerin arasında banko Tekirdağ vardır ulaştılar buraya çünkü benim bildiğim Yavuz Mahallesi , Ertuğrul mahallesine gigafiber çekildi. Sadece aktif olmadı daha optik fiber dağıtım kutusuna kablo falan takılmadılar diğer mahalleler 100.yıl , Hürriyet mahallesi , Cumhuriyet mahallesinde planlama içindeydi.Belki o taraflardada çalışmalar bitmiştir.

Bursa içinde bekliyoruz bakalım

2 Beğeni

Hali hazırda Omurgasının olduğu yerlerden yayılmaya başlaması TurkNet için daha kolay olur. Ayrıca Yapa olan bölgelerde yayılım için kolaylık olacaktır diye düşünüyorum.

Neyse ki Kocaeli’nde omurgası var, gebze belediyesiyle anlaşmalar yapıldı. Bugün yarın çalışmalar başlar.

1 Beğeni

Abone potansiyeline göre yatırım yapılıyor il merkezleri dışında 1000/1000 simetrik internetin değerini anlayıp abone olacak kaç kişi yaşıyor.

1 Beğeni

Tahmin ettiğinizden daha çok