Cayma bedeli yüksek tutar

dsmart ile üyeliğim bitmesine 1.5 yıl var ben eve 2.net olarak TurkNet bağlattım. dsmartı kapatmak istiyorum ama 1900 tl gibi uçuk bir fiyat biçiyorlar. bunlardan minimum zararla nasıl kurtulurum?

1 Beğeni

Bir daha taahhütlü hizmet almayarak

2 Beğeni

altyapı olmayan bir yere taşındığını göstererek veya nakilini aldırarak iptal olur

Onun için ikamet istiyorlar o işi biraz zorlaştırdılar

geçen burda bişey okudum yeni paket talep edip sözleşme yenileme yaptıktan sonra hemen iptal edilirse çok daha düşük fiyata iptal edilebilirmiş. böyle bişey var mı ?

Evet doğru . (20 karakter)

12 aydan fazla taahhüt zaten yasal olmadığından BTK’ya şikayet ederek ücret ödemeden iptal sağlanıyor diye biliyorum.

2 (24 ay)yıl olan tahhüt sürelerinde 12. ayın sonunda hiçbir cayma ücreti ödemeden kurtulabilirsin. btk ya şikayet etmen birşeyi değiştirmyecek çünkü btk bu konuda elini taşın altına sokmuyor. ama 12. ay bittikten sonra sadece iptal dilekçeni gönder mutlaka seni arayacaklardır cezadan felan bahsedip seni korkutarak vazgeçirmeye çalışacaklardır kesinlikle inanma ve hiçbir şekilde 1 yılın üstündeki taahhütlerde insiyatifin kullanıcıda olduğunu söyle zaten bir daha aramayacaklardır. (bir çok kişiye ve kendimde bu yolu kullanarak abonek iptalinde bulundum ceza felan da gelmedi.

imzalattıkları sözleşmeyi inceledim. 2-3 ay fatura ödenmez ise eğer tek taraflı olarak firma fesih uygulayıp avukata gönderiyormuş. ben avukat masrafı eklenmeden fatura bedellerini ödeyip o şekil çıkmayı düşündüm. bu şekilde kurtulmayı planlıyorum

12 doldurdukdan sonra iptal edebiliyosun mantikli olan bence ust.pakete.gecis.yapip iptal etmek.gibi geliyo ama.net bilgi almakmicin bilen birisine danismak.lazm

tüketiciyi koruma kanunu 52. madde 4.fıkrasına bir bakın hocam burada belirtildiği üzere 12 aydan uzun taahhutlerde istediğiniz zaman hiçbir ücret ödemeden ayrılabilirsiniz 12 ay taahhüdünüz varsa aldığınız indirim tutarı veya kalan ay faturalarınızdan sizin lehinize olan cezayı ödersiniz. görüşme sağladığınız müşteri temsilisine söylerseniz muhtemelen bidaha rahatsız edilmezsiniz.

gerçekten öyle bi madde varmış ama söylesek bile karşı taraf bunu kabul etmeyecektir kelime oyunları falan yapacaktır. yada bunun bir mahkeme süreci falan olacaktır

uğraştırırlar biraz ama sanmıyorum

BTK’ya Başvurmak bir şeyi değiştirmiyor. 1.5 yılın kalmış biraz daha idare edip iptalini iste ceza gelmeyecektir. çünkü yetkileri yok.