Canıni yediğim turknet

Sabah kapıdan bir çıktım yerde kablolar dedim aboooo bu TurkNet kablosu evi taşıdığımız için iptal etmiştim gigafiberi ama TurkNet dayanamadı gigafiber siz kalmama şimdi diyeceksiniz o nezaman aktif olacak belli değil olsun geç olsun güç olmasın hiç olmamasından iyidir kabloyu çeken abilere eliniz ayağınız beliniz agarmasin dedim şaşırdılar kısaca CANINI YEDİĞİM TurkNet YA

5 Beğeni

Hayırlı olsun şimdiden hocam :hugs::hugs: umarim en kısa zamanda işlemler bitip gigafiber hizmetine kavuşursunuz :pray:

2 Beğeni

Şimdiden hayırlı olsun sizin adınıza sevindim.

D K

Davet kodum: IUS72HD99ORX

3 Beğeni

Sagolun varolun çok teşekkür ederim kardes

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim İnşaEllah herkes en kısa zamanda kavuşur bu hizmete

2 Beğeni

TurkNet’i emojilerle anlatıyorum;

:heart_hands: :partying_face: :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes: :100: :anatomical_heart: :rocket: :woman_astronaut: :man_astronaut:

5 Beğeni

Uçuşa geçmeden önce kemerlerinizi sıkıca bağlamanızı önerebilirim. :rocket: :rocket: :rocket:

Şimdiden hayırlı olsun. :partying_face: :partying_face:

2 Beğeni

Önceki evimde uçuşa geçmiştim zaten o keyfi yaşadım kısa Bi ara verdik mecburiyetten ama tabi tadi damağımızda kalmisti teşekkür ederim

1 Beğeni

Tekrardan aramıza hoş geldiniz. :hugs: :partying_face:

1 Beğeni

2014 ten beri hep buradayım sadece bazen şartlar yüzünden ayrı kaldık TurkNet le şimdide gigafiberi beklemedeyim teşekkür ederim dostum

Semtler farklı olmasına rağmen çoğu kişinin aktivasyonu dün gece yapılmış. ilginç

1 Beğeni

Bir gün bizde görür müyüz? TurkNet fiberi.

2 Beğeni

Hayırlısıyla inşaEllah görürsün bakalım daha bize bağlanmadi

Ve mutlu son agustosun 31 inden beri bekleyiş sona erdi bağlandık uçuşa geçtik çok şükür darısı bekleyen arkadaşların başına insaEllah

2 Beğeni