Çağrı merkeziniz üzerinden yaşadığım dolandırıcılık

0850 480 86 82 numaralı çağrı merkezinden TurkNet için internet paketimi fibere geçirmek istiyorken sadenet isimli bir internet sağlayıcısından başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj aldım. Konuşmam esnasında bir kere bile sadenet kelimesi geçmedi ve TurkNet kullanıp TurkNet’in fiberine geçiş yapmak istediğimi defalarca kez tekrarladım. Sizin çağrı merkezinizden sizin adınız kullanılarak dolandırıldım. Dolandırma yoluyla başlattığınız bu başvuruyu derhal iptal etmezseniz telefon konuşmasının kaydı kapsamında bilgim olmayan doğrultuda beni kandırarak başka bir internet sağlayıcısından abonelik başlattığınız için Tüketici Hakları’na şikayetimi belirteceğim. Kaç senedir internetinizi kullanıyorum 1775092 hizmet numaram üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamamıştım ama çağrı merkezinizin yaşattığı bu durum düpedüz dolandırıcılık.

Selamlar @metmuskan, foruma hoş geldiniz. Bu numaraya nereden ulaştınız acaba? Numara bize ait değil. Bize ait tüm numaralara İletişim — TurkNet adresinden ulaşabilirsiniz.

Resmi internet sitesi uzerinden numara almamissiniz, nereden aldiginizi bilmiyorum ama siz isinizi dogru yapmamissiniz. TurkNet musteri temsilcisini aramamisken ve olayi arastirmamisken nasil boyle bir kesin ibare koydunuz? Yani “Belki yanlis numarayi aradim bir bakayim” bile dememisken. Siz daha cok dolandirilirsiniz.

2 Beğeni

TurkNet adına işlem yapabilen ve aynı zamanda türk telekom altyapısını kullanan birçok internet sağlayıcısının müşteri hizmetleri işlemlerini yapan bir numara, isterseniz arayıp TurkNet işlemi yapmak istediğinizi söyleyerek teyit edebilirsiniz. Hatta google a bu numarayı yazdığınızda türknetle ilgili bir çok sonuç çıkacaktır. TurkNet in anlaşmadığı bir çağrı merkezi nasıl oluyor da TurkNet adına işlem yapabildiğini söyleyebiliyor?

Belirttiğim gibi bu numara bize ait değil. İletişim — TurkNet adresinde yer almayan hiçbir numaraya ve aramaya itibar etmeyin. TurkNet adına işlem yapabiliyor olsaydı şu anda belirttiğiniz sağlayıcı üzerinden hizmetiniz başlamazdı. Biz bayilik üzerinden hizmet vermiyoruz. Bu sebeple yalnızca bize ait kanallardan abonelik başlatabilirsiniz.

2 Beğeni