Evet arkadaşlar aklıma bu sürücüleri hiç sıkıntı olmadan tek 1 sayfaya girerek indirerek zaman kazanmanızı sağlamak için açtım. Öncelikle belirteyim şu an aklımda 4 tane site var şayet bana gelip kardeş şu sitenin linkini de bulur musun derseniz sevinirim.
İlk akla gelen isim Realtek;
Tekrar söylüyorum aklımda sadece bu kadar var. Özellikle eklenmesinde fayda olacağını düşündüğünüz realtek gibi çokça modeli olan wifi kart markası varsa söyleyin.
Sürekli ücretli uygulamalar öneriyor ben de pek fazla kullanmaya pek fazla yanaşmıyorum bu yüzden İnternet üzerinden her seferinde premium kodu kullanıyorum ücretli olan kısmını geçiyorum bedava kısmı biraz sıkıntılı çoğu zaman
Ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz. Pro sürümünde sürücü güncelleme işlemleri toplu halde ve otomatik yapılabiliyor. Ücretsiz sürümde tek tek yapılıyor.
Sürücü güncellemeleri ya da herhangi bir yazılımın güncellemeleri (özellikle android için söylüyorum) yeni sürüm çıkar çıkmaz yapılmamalı bence. Güncellemelerin tıkır tıkır çalışan sistemleri bozduğu oluyor çoğu zaman. Ben güncelleme yapmadan önce açıp forumlarda filan yapılan yorumlara bakıyorum. Orada herhangi bir şikayet filan yoksa o zaman yapıyorum güncellemeyi. Ya da atıyorum bir ay filan bekliyorum. Zaten o süre zarfında bi sıkıntı var ise düzeltiliyor. Hayata bakış açım, “bozuk değilse tamir etme” şeklinde.