Bütün Wifi Marka Sürümleri İndirme Adresleri

Evet arkadaşlar aklıma bu sürücüleri hiç sıkıntı olmadan tek 1 sayfaya girerek indirerek zaman kazanmanızı sağlamak için açtım. Öncelikle belirteyim şu an aklımda 4 tane site var şayet bana gelip kardeş şu sitenin linkini de bulur musun derseniz sevinirim.
İlk akla gelen isim Realtek;

Realtek kablosuz Ağ Sürücüleri

Sırada aklıma gelen Qualcomm Atheros;

Atheros Kablosuz Ağ Sürücüleri

  1. aklıma gelen marka ise pek çıkacağını düşünmediğim Broadcom;

Broadcom Kablosuz Ağ Sürücüleri

4.ise bu forumda var mıdır belli olmaz ama intel;

İntel Kablosuz Ağ Sürücüleri

Tekrar söylüyorum aklımda sadece bu kadar var. Özellikle eklenmesinde fayda olacağını düşündüğünüz realtek gibi çokça modeli olan wifi kart markası varsa söyleyin.

2 Beğeni

Ben Driver Booster kullanıyorum bu konuyu okurken alttan bir bildirim çıktı ve onay verdim şu an güncellemeyi yapıyor

Ayrıca faydalı konu için teşekkürler :hugs:

2 Beğeni

Bi dönem bende kullandım ama yanlış sürücüleri kurup beni 30 dk 1 saat uğraştırıyor kullanmanızı önermem.

Şu zamana kadar hiç bir iobit programı ile sorun yaşamadım açıkçası. :man_shrugging:

2 Beğeni

Sürekli ücretli uygulamalar öneriyor ben de pek fazla kullanmaya pek fazla yanaşmıyorum bu yüzden İnternet üzerinden her seferinde premium kodu kullanıyorum ücretli olan kısmını geçiyorum bedava kısmı biraz sıkıntılı çoğu zaman

Ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz. Pro sürümünde sürücü güncelleme işlemleri toplu halde ve otomatik yapılabiliyor. Ücretsiz sürümde tek tek yapılıyor.

1 Beğeni

Sürücü güncellemeleri ya da herhangi bir yazılımın güncellemeleri (özellikle android için söylüyorum) yeni sürüm çıkar çıkmaz yapılmamalı bence. Güncellemelerin tıkır tıkır çalışan sistemleri bozduğu oluyor çoğu zaman. Ben güncelleme yapmadan önce açıp forumlarda filan yapılan yorumlara bakıyorum. Orada herhangi bir şikayet filan yoksa o zaman yapıyorum güncellemeyi. Ya da atıyorum bir ay filan bekliyorum. Zaten o süre zarfında bi sıkıntı var ise düzeltiliyor. Hayata bakış açım, “bozuk değilse tamir etme” şeklinde.