Burada Yardım Talep Ederken

Herkese merhaba arkadaşlar.
Beni kimse yanlış anlamasın öncelikle.
Burası türknetin forum sayfası.
Benim gibi birçok kişinin isteği eminim ki TurkNet kullanıcılarının yardımına koşmaktır.
Ama bakın türknetten çıktıysanız yada abone değilseniz konu açarken diğer asıl kullanıcıların önemli postlarının geç görülmesine sebebiyet vermemek için lütfen paylaşımlarınızı kategorize şeklinde açmanızı önermek durumundayım.
50 kişi abone olmayıpta talepler sorunlar şeklinde kayıt açtığında bu tabiki okumak isteyen kullanıcıların arayüzünde yeni konu olarak görüleceği için asıl sorunu olan TurkNet abonelerinin sorunlarının çok geç görülmesine sebep olur. Yani bir kişi 50 postu okuyana kadar ve haliyle bazılarına cevapta yazacaktır saatlerini alır ki asıl sorun sahibini bulana dek.

Beni anladığınızı umuyorum. Bazı arkadaşlar kendilerini biliyor zaten postlarına da yazdım ama halen aynısını yapıyorlar.
Empati kurmanızı rica ediyorum. Sorununuz olsa ve bunu yetkilinin yada size fikir verecek kişinin geç görmesinden ne kadar hoşnut olurdunuz ?
Telekom ile sorununuz varsa derdinizi burada kimse çözmez çözmeyede uğraşmaz tabi TurkNet abonesi iseniz o başka.
Herşeke Hayırlı bayramlar diliyorum.

4 Beğeni

Senin bu yaptığın da abonelerin sorunlarının çok geç görülmesini sağlıyor :smiley:

Umarım o zaman gelmez senin için ama birgün anlarsın. Benim için birşey istemiyorum zaten benim sorunlarım çözülecek sorunlar olmasına rağmen çözülmüyor.
Ama işte sizin gibi düşünenler çok oluyor. Bak ben faydalı bir adım attım artık her gören ne yapılması gerektiğini anlar.
Anlamadığında da karşılaşacağı tepki ile doğru yolu mecburen bulur.

benbi kac kelimeni yanlis.buluyorum.turknetli olmasa.bilene buradaki birligi gorenlerin hosuna gider turknetli olur.dusuncesindeyim.bence yanlis olmus hos degil kardesim.ben sahsen turknetli degilim. diye konu acamicakmiyim yani ? boyle sacmalik olurmu ? insanlar burda aile olur.ailemizin buyumesi guzeldir.ve boyle.guzel ortam olunca yardim.acisindan millet.TurkNet 'e.gecer.boyle.yazarsan gelecek olanda.gider hen.yanlis.buluyorum gerekirse.cikarim sorun degil

Yazımı okumamışsın sanırım. Türknetli olmak isteyen zaten konuyu açacağı yeri bilir. Sonuçta aileye katılmak istiyor bunu da türknetli olarak görmek gerekir zaten de.
Gelecek olan neden çıksın ?
Bu postu okuyan zaten şunu düşünür; ‘’ Vay be dayanışmaya bak bilgi kirliliği olmasın sorunu olana yardımcı olmak için herkes çabalıyor forumu bile düzene sokmuşlar’’ der.
Sen A kişisisin farzetki türknetlisin. senden sonra 20 kişi türknetli olmayan ve olmak için adım atmayanlar anında paylaşım yapsın talepler sorunlar kısmında. Senin postun ne zaman okunur ?
Bunu hiç düşündün mü?
Önce karşındakinin durumunu düşünmeli insan, Kendini zaten düşüneceksin.
Aslında Aktif TurkNet çalışanları için ve aboneleri için ismin yanında görünür bir şekilde bir simge olursa
paylaşımı nerede açarsa açsın farketmez de işte böyle bir şey yok şuan.
Merak etme biri karar verdiyse zaten %99 buraya üye olana kadar Türknetli olmuştur zaten.
Biraz geniş açıdan bakmalısın tek yönden bakarsan açı daralır ve doğruyu yanlışı iyi seçemezsin.
Şimdi bir arkadaş var ismini vermeden söyleyeyim. Bir ara bir sorunu vardı aynı sorun hakkında 2-3 konu açmış. Tabi bende olabildiğimce yardımcı olmaya çalışırken @ModeratriX beni onun türknetli olmadığı şeklinde bilgilendirdiğini gördüm.
Şimdi misal ona harcanan zamanı bir aboneye harcasaydık mesela belki birinin sorunu çözülürdü.
Tamam yetkili değiliz yada çalışan değiliz ama sonuçta bilgilerimizi paylaşıyoruz bu bazen karşı tarafa yeterli oluyor hatta fazla bile geldiğini gördüm ki bazıları tek kelime dahi yazmıyor.
Kendi sorunumuzu çözemiyoruz dedik başkasının derdine çare bulalım.
Umarım anlarsın ama böyle düşündüğün müddetçe pek sanmıyorum.
Kendini başkasının yerine koy. Bir nefes al ve kendine dur de sorgula kendini.
Eleştiri yapma hakkına sahipsin saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum.