Bulundugum bolge kaç ay içinde net gelecek Gigafiber

Yeşilpinar MAH Çay Sk. No:36/1 Eyupsultan/ istanbul

Yeşilpinar MAH Okutan Sk. No:9/3 Eyupsultan/ istanbul

Kaç ay içinde gelir bunun belirlenen bir zamani var elinizde modem almayi dusunuyorum. wifi6 bana yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.

1 Beğeni

Merhaba
Yarın sorunu arkadaşım cevaplar. İyi akşamlar.

1 Beğeni

@EFG

Hocam müsaitsen kontrol etme şansınız var mi

1 Beğeni

@Baran arkadaşım bakar mısın . :pray:

1 Beğeni

@Baran hocam merhaba ilgilenme sansin var mi?

1 Beğeni

Merhaba @emreinan, sizin için net bir tarih öğrenmeye çalışacağım. İlgili ekiplerimize durumu bildiriyorum. Benden dönüş beklemenizi rica ederim.

1 Beğeni

Birkaç km öteme kadar geldi GigaFiber şaka maka. Karadeniz Mahallesi, Yeşilpınar vs. Bilmediğim yerler de vardır muhtemelen. Kuşatıldık :rofl: Umarım 2022’de Zübeyde Hanım/Sultangazi de planlara dahil edilir de şu rakipsiz hizmetten ben de faydalanırım. Rüya gibi gerçekten. @EFG @Baran bizim de yüzümüz gülecek mi :slight_smile:

Birkaç km ötemde adamlar gigafiber ilk çıktığından beri kullanıyor, bu sene sonuna kadar da 150m dibime kadar gelecek :smiley:

Şans ki o 150m de ilçe değişiyor :smiley: ve bana yine yok tabi :slight_smile:

Benim de umudum 2022, beklemekten başka çare Yok. İnş gelir ikimizede :slight_smile:

1 Beğeni

Sizinki daha kötüymüş. Orada ama dokunamıyorsunuz :sweat_smile:İnşallah diyelim. Sizin konum neresiydi?

Bağcılardayım ben, 2 sokak arkam Bahçelievler

sabredin şunun şurasında 2022ye ne kaldı :blush:

Bağcılar için herhangi bir güncelleme yok mu? Haberin var mı?

Hayır güncelleme yok

1 Beğeni

Bağcılar’a gelir muhtemelen 2022’de. O yoğun nüfus es geçilmez diye tahmin ediyorum. Her şey nüfus değil tabi ki ama, mutlaka etken.

Sabretmekte sorun yok. Bana 2022 sonunda hizmet gelecek deseler keyifle beklerim. Ama henüz bir bilgi yok ve muhtemelen 2022’de de uğramayacak bize. Hissiyatım bu yönde.

Bende Yıldırım Mahallesindeyim 2021 yılı içerisinde gelecek denmişti Ben pek ümitli değilim. Yıldırım mah. Başak sokak bakabilen var ise güncel durumu bildirirse çok sevinirim.

Altyapı sorgunuzu İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet web sitemizden yaptığınız zaman aldığınız ekran görüntüsünü buradan iletir misiniz?

Hocam sonn durum nedur

1 Beğeni

Gigafiber altyapısı hakkında net bir şey paylaşamıyoruz. Planlı bölgerler arasında olup olmadığınızı altyapı sorgu sayfamızda altyapınızı kontrol ettiğinizde “Tebrikler!GigaFiber altyapımızın bulunduğu bölgedesiniz” ibaresi ile anlayabiliyorsunuz.

Net olarak açıklamama yapamıyoruz çünkü bireysel kullanıcılarımızı beklenti içine sokmak istemiyoruz. Örneğin Eyüpsultan’a kasım ayı sonunda getireceğiz desek bir beklenti yaratmış oluruz. Getirmek için mücadele etsek bile bazen bizi aşan durumlar olabiliyor. Şöyle;

GigaFiber altyapımızı genişletmek için uymamız gereken yasal prosedürler ve almamız gereken izinler var. Birinde bir aksaklık yaşanırsa belirlenen tarihlerde bu hizmeti sizi getiremememize yol açar :frowning: Bu da hem kullanıcılarımız beklentisini boşa çıkartmış olur hem heyecanını yitirmesine sebep olur…

Bu konuda anlayışınızı rica ederim. Beklemeniz gerekiyor. Zaten TurkNet en kısa süre içerisinde planlı bölgelere hizmet vermek için var gücüyle uğraşıyor. Bunu bilmeniz şimdilik yeterli olacaktır.

3 Beğeni

Merhaba @EFG gördüğüm kadarıyla gigafiber için istanbul da superonline nın site planlamalarının aksine merkezi ilçelerdeki binalara altyapı sağlıyorsunuz.
Avcılar-Tahtakale mh. Ispartakule bölgesindeyim.Bahçeşehir ile birlikte bölgenin tamamı sitelerden oluşuyor.Sadece bizim sitede 1800 daire var.Büyük kısım superonline fiber kullanıyor.Kendimde 200mbps kullanıyorum.Merak ettiğim Başakşehir-Bahçeşehir 1. ve 2.kısım mahallesi ya da Avcılar-Tahtakale mh. kısmında hiç gigafiber altyapınız var mı?