Bu mail ne anlama geliyor?


Bu mail ne anlama geliyor mahalleye gigafibermi geliyor

Toplu gönderilen bir mail bu. Aynısı bana da gelmiş şimdi gördüm. Gigafiber gelmesinden ziyade, hadi arkadaşlar biraz daha tempo daha enerjik olun müşteri toplayın demişler. İstanbul’da bile bu denli bir yavaş yayılım varken, diğer şehirlerdekilere sabırlar diliyorum.

2 Beğeni

Artik 10 yil sonra gelir

Altyapısı hazır 42 gündür kurulum bekleyen bana bile göndermişler. Mahallemize geldinde kullanamiyoruz ki be TurkNet.

bana da geldı aynı emaıi sadece reklam amaclı
yoksa bızım bolgede ılcede TurkNet gıgafıber calısması yok

dostum kurulum ekibini mi bekliyorsun yoksa altyapı ekibini mi eğer altyapı ekibini bekliyorsan süreç çok uzun sürer modem ekibini bekliyorsan o kadar sürmüyor. Eğer binandaki kutuda bağlantı eksikse altyapı ekibini bekleyeceksin

Altyapı hazır kurulum ekibinin teşrif etmesini bekliyorum. Ben bekliyorum ama 3 gün önce başvuru yapan iki komşuma bugün kuruluma geldiler (aynı binadayız). 43 gündür sıramın gelmesini bekliyorum.

Hangi ildesin hocam. Banada geldi ben istanbul Pendik’te yim . Havaalanı,bi tand üniversite,3 okul,bir belediye binasina hakin olduğum halde gelmedi onuda geçtim metro var 5 dk mesafemde

Bize gelmedi…

İstanbul da oturmana rağmen gelmediyse bulunduğun ilçede vardır gigafiber ya da bulunduğun bölge başvuran o kdr azdırki daha zamanı vardır .tabi bu benim görüşüm anlamış değilim bende ekipleri.

@alperenatici @ModeratriX bu mail banada geldi tam anlamı nedir? Açıklama yaparmisiniz.Bide mahallede talebi nasıl arttırabilirizki çoğu gigafiberin ne olduğunu bilene bilmiyor. Yüzde 90 nı anlamaz bilene anlatsak.Bi yol göster bize bi an önce gelsin.

Selamlar, mail içeriğinde de belirttiği gibi bu bir talep toplama mailidir. Henüz başvuru yapmayanlar ve başvuru yapacakları alanı bilmeyenler için hatırlatma görevi görüyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısına yönlendiriyor. Bu bağlantıdan başvuru yapanların maili dikkate almasına gerek yok :heart_hands:

1 Beğeni