doğruysa TurkNet ne zaman işleme alır sizce ve fiyat farkı olur mu acaba
Fiyat farkı olacak muhtemelen. Altyapınızın desteklediği en yüksek hız tek fiyat sloganı değişiyor burda
Merhabalar,
Konuyla alakalı netleşmiş bir süreç bulunmuyor. Böyle bir durum söz konusu olur ise müşterilerimizi mutlaka bilgilendiririz. Sağlıklı günler diliyorum
çok uçuk fark olmasa bari
fiyatlama işi Türk telekoma kalırsa 300-500 liralık paketlere hazırlanın
Mayıs ayında planlamalar yapılmadı mı neden daha fazla bekletiliyor? 1 Haziran’da böyle bir düzenlemenin olacağı belliydi.
Diğer firmalar daha planlı sanırım daha TurkNet yol haritasını çizememişken satışlar başlamış diğer firmalarda
Bu paketlerin güncelleneceği yanılmıyorsam 1 Nisan dan beri belliydi TurkNet bu zamana kadar ne yaptı ?
Ben bugünden satışa açılır diye düşünüyordum daha süreç bile belli değilmiş 2 ay oldu.
Sabah uyandığımda ilk işim TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi e girip paketlere baktım ama hüzün
Ben söylim ne yaptığını 100 Mbps için sadece port fiyatları güncellendi. TurkNet de bunun için zam yaptı
Mantıklı (20karakter)
Neden cevap vermediniz ki
Ne kadar bekleyeceğiz peki : P
Süreç netleşene kadar muhtemelen
Ahahahha aynen öyle
Türk Telekom fiyatlara zam yaptı 100 Mbps 194 TL olmuş o yüksek paketler gelse bile durumu olmayan geçemez büyük ihtimalle 500 lira olur normal bir ev müşterisi alamaz gigafiber olanlar haline şükretsin bin megabit simetrik veren yok
Yanılmıyorsam 100 üzeri paketler sadece FTTH olan altyapılarda geçerli.