Bu değerler ile 50 mbps olur mu?

Yanıtın için teşekkür ederim.Mesela 75 e çıkarttım hız profilimi ve sorun yaşadım bunu düşürmek için TT ekibi mi gelmesi gerekiyor?Daha önce TurkNet destek çalışanı uzaktan 35 limitini kaldırın deyince 5 dkda 50 ye çekmişlerdi herhangi bir saha ekibi bile gelmedi.Sorun yaşarsam yine 5 dkda 50 ye düşürmezler mi acaba?

Bu arada snr yi 4-5 e alınca alacağım maksimum hız 80-85 oluyor.Bu şekil yapıp 75 paket alsam nasıl olur acaba?Keenetic modemde snr 4-5 şeklinde kullananları gördüm ve bir sorun yok diyorlardı.Hatta 2 de bile sorun yaşamayanları gördüm.Ama dediğiniz gibi hattan düşme olursa uğraşmak ve laf anlatmaktan tırsıyorum çünkü uğraşmak gerekiyor ve şu sıralar mecalim yok :slightly_smiling_face:

Eski zyxel modemimde 25 hız da bile 12 saatte bir kopma yaşardım.Şuan keenetic modem ile 50 hızda hızım bile yavaşlamıyor 9 gündür aktif.Açıkcası tek güvendiğim modem zaten altyapım çöp.Yan binada 1000 mbps olup bizde böyle taş devrinden kalma vdsl altyapı olunca böyle şeylere başvuruyoruz mecburen.