Bölgesel genel arıza

Merhabalar dun bir konu açmıştım genel bir ariza var diye ben genel arızanın neden olduğunu öğrendim maalesef benim oturduğum bölgedeki santrale gelen fiber kabloyu kesip çalmışlar Türk Telekom Ankaradan bir ekip gelip yapacak dediler bu işlem ne zaman biter onlarda bilmiyor verdikleri tarih 31.03.2021 den daha uzun sürebilir dedi görüştüğüm kişi bunu daha kısa sürede yaptırabiliriz @EFG

fiber mi çalmışlar yuh.geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir umarım

1 Beğeni

Umarım teşekkür ederim

Kablo hırsızlığı problemleri genelde uzun sürüyor. Umarım en kısada çözülür.

1 Beğeni

31.03.2021 saat 14:54 e kadar diyor bakalım inşallah o tarihte çözülmüş olur dün gerçekleşmiş sanirim olay

Maalesef, benim de başıma geldi bu durum. TurkNet temsilcisi “Saha dolabın da hırsızlık olmuş” diye arıza kaydıma dönüş yaptı. Komşumuz da kablo falan çalınmış diyordu. Tahmini 10-14 gün belirtmişlerdi arızanın çözülmesine fakat bulunduğum bölgede ki Telekom ekipleri 2 gün de mahallenin hizmetini bağladılar. Orada ki süre bölgende ki Telekom ekiplerine bağlı bir durum diyebilirim. 2 Gün boyunca hizmetimizi mücbir sebepten dolayı kullanamadığımız için indirim talep ettim ve 2 günlük indirimim faturama yansıdı. Geçmiş olsun.

2 Beğeni

22.03.2021 tarihinde meydana geldi bugün 24 ü bakalım ne olacak inşallah çözülür kısa sürede teşekkürler

Çok kötü bir durum :frowning: @TworA dediği gibi Yerleşik Operatörün sorumluluğunda olduğu için üzülerek söylüyorum ki onların işlem gerçekleştirmesini beklemeniz gerekiyor. Umarım kısa süre içerisinde kablolar tekrar çekilir ve bulunduğunuz bölgeye tekrar hizmet verilmeye başlanır.

1 Beğeni

İlginiz için teşekkür ederim 2 günde cozduler sorunu mahalleye internet sağlandı suan

2 Beğeni

Süper haber bu :muscle: Sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

1 Beğeni