Hız: 100 mbps
Kullanım sayısı: 5 telefon 3 bilgisayar, 1 tv
15 günlük veriler
Evet, fps cs pubg gibi oyunlarda input lag denilen yapılan hareketin geç gerçekleşmesi olayı yaşanıyor. Fakat ben Rocket league’i sıfır lag ile oynuyorum.
Çok net tüketmeyin bize kalmıyor sonra
Hikaye bazlı oyunlarda hiç fark edilmiyor bile ama rekabetçi oyunlarda bariz fark yaratıyor o input lag olayı maalesef. Geforce now ayarlarından vsync kapatınca gecikme az da olsa azalıyor league of legends gibi oyunlar o şekilde oynanabilir ama fps oyunlarına bu şekilde çok şans vermiyorum . Tabi Nvidia bir gün Türkiye sunucu gibi bir atılım yaparsa neden oynanmasın
@Hakan.Yildirim @enisemre Teşekkürler cevaplar için.
Yakında Amazon Luna çıkacak Amazon, Nvidia nın aksine Türkiye’ye server koyabilir. Üstelik her ülkenin para birimine özel fiyat belirledikleri için daha uygun fiyatlı olacaktır. 2 farklı bulut oyun sistemi olacağı için rekabet bizim işimize yarayabilir
Bu haberi yeni öğrendim evet rekabet olursa işimize gelir umarım kısa zamanda açılır . İyi bir sistemimiz yok ama internetimiz var hakkını verelim en azından değil mi
Az bir farkla rekor bende
Kullanıcı sayısı :
9Telefon
2 TV
4 PC
Modem hızı:
80MBPS
Standart ev kullanımı 2 aile kullanıyoruz insanlar bu değerlere neden şaşırıyor anlamıyorum 1 oyun olmuş 100gb bu değerler az bile
Edit:Özür dilerim sizin önceki ay kullanımı daha fazlaymış

Yanlış gösteriyormuş. Konuyu ilk açtığımda 01.11 - 01.12 tarihleri arası 658 down 80 up vardı. Konuyu da sanırım 2 aralıkta açmışım. Yani istatistik tamamlandıktan sonra.
Dün OİMe güncel veriler için baktığımda; 01.11 - 01.12 aralığının değiştiğini gördüm. 1288 down 166gb up gözüküyor şimdi. Grafiğin bütün güzelliğini bozdu, merdiven haline getirmiştim ben onu ne güzel
Niye böyle oldu ki?
Ne yüklüyorsunuz bu kadar? :))
Pandemiden dolayı ofisi eve taşıdığımız için uzaktan erişim programları damlaya damlaya göl yapıyor
bu senenin mart ayından önce 2-3 ay 1 tb kullanmışlığım varr ne güzel gunlerdi şimdi hep sorunlarr
Grafiğim yine eski haline dönmüş. Çok tatlı bir merdiven yakaladım, bu ay da 100GB kadar eklemeyi düşünüyorum :))
Ah be bizde superbox var 100gb sınırlı nefes alsak gb gidiyor şu TurkNet interneti bağlatırsa bizde coşarız umarım (360p de video izlemekten bıktım artık 360p bana kaliteli geliyor djdjdjdjdk)
Sadece TV Box ve telefon kullanımım bu şekilde esasında PC geri gelince en az 1100 GB kullanımım olur diye düşünüyorum.
Hız: 100 fiber
Cihaz: 1
Kullanım: Dijital içerik üretimi
Lütfen upload yükselsin. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır
Hız: VAE 100
Cihaz: 4 ( 1 Bilgisayar 3 Telefon )
Kullanıcı sayısı: 3
Elbet bir gün 1TB
Kullanım: Online oyunlar , Spotify , Youtube , Discord ( Ekran Paylaşımı )
Benim kullanıma baktım da (upload + download) × 2 yapsak bile senin upload kullanımına yetişmiyor helal olsun akdjakkfjdnfkg