Bir çok site ve uygulamaya erişim yok

Başta E-Devlet ve Snapchat olmak üzere TurkNet uygulaması ve sitesi dahil bir çok siteye ve uygulamaya erişim sağlayamıyorum.

  1. DNS değiştirmeyi denedim.
  2. Ipv6 kapatıp denedim. ( Daha çok siteye erişimimi kaybettim.)
  3. Bir kaç kez üst üste resetledim.

Statik ip kullanıyorum. Ipv6 da aktif ve tanımlı.
Bugüne kadar bir sıkıntı yoktu. Peering sıkıntısı olabilir mi?

Merhaba, bu konu hakkında destek kaydı oluşturdunuz mu? Online işlemler merkezi üzerinden Bazı sayfalara erişemiyorum seçeneği üzerinden destek kaydı oluşturunuz.

Bu oluşturacağınız destek kaydı üzerinden size yardımcı olacaklardır ama eğer sorununuz devam ederse buradan durumu bize bildirirseniz seviniriz.

Oluşturdum fakat mesaide olmadıkları için cevap vereceklerini pek sanmıyorum. Genelde sabah 9-10 gibi dönüş sağlıyorlar.

Merhaba sorununuz statik ip den kaynaklanıyor olabilir bazı kullanıcılar son zamanlarda statik ip satın aldıktan sonra site erişim sorunları yaşadıklarını görüyorum isterseniz statik ip hizmetinizi iptal edip bir deneme yapınız.

1 Beğeni

Hocam turknetin statik ip lerinde bazı bloklarda sıkıntı var herhalde çünkü helium mining işi ile uğraşanlar çok sorun yaşadı en sonunda statik ip iptal edip yeniden başvurdular sıkıntısız ip denk gelene kadar denediler böyle kiminde ilk seferde oldu kiminde 2-3 sefer denemeden sonra oldu

2 Beğeni

Bunu denediniz mi? Ben de sorun çözüldü

Yaşadığınız sorunun bilgisini ilettim, fakat genel bir problem gibi görünmüyor. Kendimde ve bir kaç TurkNet kullanıcısı arkadaş kontrol etti bir problem görünmüyor söz konusu site ve uygulamalarda. Destek kaydınız üzerinden yapılacak dönüşü beklemeniz gerekiyor.
Not: Herhangi bir genel sorun olması durumunda network izleme merkezi 7/24 görevde olduğu için anında müdahale ediyorlar bilginiz olsun.

1 Beğeni

Daha bugün tarafıma deneme için bir Statik ip tanımı yapıldı ve hiçbir yere erişimim olmadı. Router internet erişimi yok uyarısı veriyordu.

Udp üzerinden ping atabiliyor ama TCP üzerinden ping atamıyordum.

Kontrol etmek isterlerse tanımlanan ip adresi şuydu: 31.223.7.140

Kendilerine tanımlasınlar bakalım aynı sorun olacak mı. Sonrasında tanımlanan ip adresinin değiştirilmesini istedim ve sorun düzeldi.

2 Beğeni

Bu konu ile ilgili olarak size @EFG bilgi verebilir müsait olduklarında.

2 Beğeni

Güvenli aile profili açıksa kapatıp öyle dener misiniz?

1 Beğeni

Kapalı. Denilen gibi verilen statik iplerin çoğu sorunlu. Sanırım yine uğraşıcaz.

Kesinlikle benim bölgem ile ilgilenen Ahmet D. isimli arkadaşın değişmesi gerekiyor. Bilgi sahibi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Her destek kaydımda alakasız şeyler söylüyor. Çıldırmak üzereyim. :smile:
Adam birşey söylüyor peşinden Salim bey gelip düzeltme yapıyor. Kendi içinde çelişkili.

1 Beğeni

ip değişikliği yapıldı şuanda sorun görünmüyor.

2 Beğeni

Sorununuzun çözülmesine sevindim mutlu kullanımlar dilerim :blush:

3 Beğeni