Merhaba, şuan ortalama 88Mbps internet kullanmaktayım. Bugün TurkNet ekibi binaya siyah bir kablo bağlantısı getirmiş. Online işlemlere ulaşamadım buraya sorayım dedim. Bu siyah kablo Fiber mi yoksa Gigafiber mi ? Kontrolünü nasıl yapabilirim ?
İkisi aynı şey. Gigafiber tuknetin kullandığı bir slogan. TurkNet çektiyse TurkNet fiberidir.
Yani yakın zamanda 1000/1000 alacağım. Süpermiş
Hangi il ilçe mahalle ?
Simetrik değil sanırım. Ama piyasada daha iyisi yok şu anda. Hayırlı olsun.
1000 e 1000 simetrik 99.90 TL oldu
Allah bizi o zaman Fiber VAE den bir an önce kurtarsin ne deyim
İstanbul/Bahçelievler/Zafer
Evet orası proje kapsamında gigafiber size gelen kablo da, arkadaşım var orada…
1000 e 1000 hizmet alacaksınız
Hocam naptın ya, xDsl çiler ne yapsın
15m de tt fiber, 2 sokak arkamda gigafiber var. Ben xDsl de sürüyorum. Milyonda 1 olan sorunlar bende var, onlarla uğraşıp duruyorum
Aklıma takıldı sorayım. Geçen m forumdan başka bir arkadaş TT fiber getirmesine rağmen bina sahibi bina da delik açılmasını istemediği için fiber alamadığını belirtmişti. TurkNet de durum nasıl. Bir gece ansızın gelip işi bitiriyorlar mi
Ne kadar şanslısınız. Ne güzel gigafiber. Hayırlı olsun.
Hiç farketmedik bile geldiklerini. Bir gece ansızın gelmişler
bizim binayada siyah kablo bırakmıslar acaba turknetmi türktelekımmu nasıl anlarız?
Hangi il ilçe mahalle ?
Kablonun üstünde yazılar olmalı atarsanız bakalım
Genel de siyah kablolar TurkNet’e ait oluyor. Diğer kablolar TT’nin oluyor genelde özellikle Turuncu olanlar.
Bakır kablo gibi geldi. Uzmanlar daha iyi bilir. Gigafiber kabloya da benziyor. Uç kısmını atsanız anlaşılır. @ModeratriX
2021deyiz bu kadar kötü foto çekmeyi nasıl becerdin hocam? şaka maka kablo da birşey yazıyor mu? zira hiçbir şey görünmüyor…