Binaya gelen kutu hk

Merhaba arkadaşlar. Son 2 aydır felan bulunduğum bölgede kazı çalışması vardı. Bugün binada Türk Telekom’a ait böyle bir kutu gördüm.


Bu kesin fiber midir? Ne zaman bağlatabilirim?

3 Beğeni

Merhaba, Alt yapı sorgulamasında Fiber olarak geçtiği anda geçiş talebinde buluna bilirsiniz.

Türk Telekom fiber kutusudur ama daha bağlantıları yapılmamış.

1 Beğeni

Kafamda bir kaç soru var. Ben TurkNet’te kalmak istiyorum ama fiber modemim yok TurkNet sağlıyor mu modem? Türk Telekom’da gözüktüğü anda TurkNet görüntüleyebilir mi hemen?

2 Beğeni

Fiber alt yapıya geçerken kurulum ücreti alınıyor, Kablo ve router Türk Telekom ekibi tarafından getirilip bağlanacaktır ve kullanıma hazır hale getireceklerdir.

1 Beğeni

Sorularınızın cevabı evet.

1 Beğeni

Kutu hâlâ fotoğraftaki gibi bağlantıları yapılmamış bir şekilde duruyor ama altyapı sorgulamada fiber tanımlanmış. Başvuru yaptım cuma günü, geri dönüş olmadı henüz. Nasıl ilerliyor bu süreç?

1 Beğeni

Gelen talepler belli bir sıra dahilinde iş yoğunluğuna göre değerlendirilir. İsterseniz TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden bir kayıt açıp bilgi almayı deneyebilirsiniz.

7 iş günü içinde kurulum olacak ekipler sizi arayacak dendi online işlemlerden ama kimse aramadı. En azından detaylı bir bilgi alabilir miyim süreçle alakalı gelişme vs.?

Selamlar @nisa, dönüşüm sürecinizin öncelikli olarak ele alınması ve bilgi aktarılması adına ekiplerle iletişime geçtim :heart_hands:

10.11.2022’den beri 2-7 iş günü içinde bağlanacak diyip duruyorlar. Şimdi de 30.12.2022 tarihine kadar tamamlanması öngörülmektedir deniliyor. Net bir bilgi verilmiyor bizde telefon gelmesini bekleyip duruyoruz. Kutu bağlantısı tamam, sistemde de fiber olduğu gözüküyor, bu kadar uzamasının sebebi nedir bilmek istiyorum. Uzamasını geçtim belki yoğunluk vardır diyelim, neden sürekli yanlış bilgi veriliyor mağdur ediliyorum?

Farklı internet servis sağlayıcı’ten geçişler hemen 1-2 günde sağlanıyor ama paket yükseltmelerinde nedense herkesi bu şekilde sizin gibi bekletiyorlar bir kaç ay. Forumda bu muhabbetten bir kaç kişi daha mağdurdu

Çok kötü bir durum benim yeni üyelerden ne farkım var aynı önemin gösterilmesi gerekiyor bence. İlla iptal mi etmek gerekiyor